[]

İpad sayfa yenileme olayı

Arkadaşlar ipadte mesela ekşiyi açıyorum bişey okuyorum ardından bir link oluyor ona tıklıyorum ya da başka yeni bir sayfa açtığımda ; geri ekşiye döndüğümde sayfa yenileniyor okuduğum yer başa dönüyor incide ise komple başka bir başlık geliyor. Youtubede dolsun diye bıraktığım video başa sarıyor filan. Buna nasıl dur diyebiliriz caresi var mıdır? Spassibo

Edit: capsteki gibi beyaz ekran oluyor sonra sayfa yenileniyor chromeda


 
chrome kullanmayı dene


  • romayi kurtaran itfaiyeci  (20.02.13 12:16:43) 
Safariyi alttan kapat tekrar ac. Yani home tusuna iki kere bas, altta safariyi kapat. Yine duzelmezse home tusuyla birlikte kapatma tusuna basili tut reset at.


  • Mikail bey  (20.02.13 12:20:45) 
Chrome kullanıyorum zaten. Safari hep kapalı zaten hiç kullanmıyorum da resetle alakası olcagını sanmıyorum. Sayfaya geri döndüğümde kendini yeniliyor internet sayfası başka bi donma falan filn değil yani


  • apathetic  (20.02.13 12:33:11 ~ 12:34:36) 
eğer jb'li ise puffin diye bi browser var. onunla dene.


  • romayi kurtaran itfaiyeci  (20.02.13 12:40:14) 
bende de aynı bok var.
yetmiyo heralde beyni :)

  • alikavazinmahmut  (20.02.13 12:44:59) 
Sen bilirsin, ben bende ayni sorun olunca yaptigimi soyledim ama sen zannetmedigine gore daha iyi biliyorsun.


  • Mikail bey  (20.02.13 12:45:34) 
Mikail safariyli hiç kullanmıyorum demek istedim safariyi kapatıp açmak nasil bir artı olcak onu anlamadım sadece benim de beyin yetmemiş olabilir. Otomatik sayfa yenile gibi bir özelliği mi var yani onu öğrenmek de istedim neblem açılıp kapatılanilen bşy yoksa herkeste mi aynı sorun var?
Jbli de değil :)

  • apathetic  (20.02.13 13:01:18 ~ 13:02:46) 
valla bu işlerin uzmanı değilim ama ipadin çalışma mantığı böyle değil mi zaten? multitaskinge izin vermediğinden oluyor diye biliyorum, yani youtube videosu açayım dolsun diye bir şey zaten mümkün değil benim bildiğim kadarıyla. sekmeler her defasında baştan yükleniyor, normali o zaten.


  • kül  (20.02.13 13:13:08) 
Normalinin bu olması bazen kötü oluyor özellikle açıp bişeyler okuyum derken açılan bir linke tıklamamla okuduğum yeri geri bulmam çok sorun oluyor. Isınmadım harbi bu ipade nerden de aldım diyorum artık iyiden iyiye


  • apathetic  (20.02.13 13:18:41) 
ipad'in calisma prensibi bu degil. cache yetmeyince boyle oluyor.


  • co2s2  (20.02.13 13:25:30) 
Yok estagfirullah, chrome'da oyledir o zaman, ben safari kullaniyorum, gunlerce acik kalinca ayni sorun olusuor oyle hallediyorum.


  • Mikail bey  (20.02.13 13:26:39) 
Stabilitesini yiyim bu applein bi de en son en iyisi denileni aldık söyle iyi böyle stabil diyenleri öpüyorum. En gerekli olayı internetten bişeyler izlemek okumak olan aletin yapamadıklarına bak.


  • apathetic  (20.02.13 15:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.