[]

kardiyo yaparken kas yakar mıyız?

haftanın 3 günü bölge, 2 günü de kardiyo giriyorum. sırf kardiyo günleri için ipad aldım ve farkettim ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

sadece bisiklette 50 dk zaman geçirmişim ama inceden tırsıyorum. şimdi kardiyo yapayım derken kas filan yakar mıyım? çalıştığım bölge filan boşa gider mi acaba?


 
50 dakika biraz fazla gibi geldi bana. beslenme konusunu toparlayabiliyorsan sıkıntı olmaz da, koştuktan sonra aç kalıyorsan erir gider kaslar.


  • yeni dunya duzeni  (19.02.13 19:56:46) 
uzman değilim ama genelde yağ yakımının ilk 20 dakikadan sonra olduğu söylenir. bir de, ter atma daha doğrusu kalp atışı önemli kardiyoda. 50 dakika sözgelimi spinning için çokken, sakin sakin bisiklet için normal olabilir.


  • african rain  (19.02.13 19:59:13) 
kas yanması o kadar basit birşey değil. sen beslenmeni aksatma ve fitness ı bırakma


  • defansif orta saha  (19.02.13 20:32:39) 
ben direk bisiklet aldım. iş dönüşü kullanıyorum, 45 dakika sürüyor eve varmam, 4 günde 2 defa çıktım şimdilik. daha form tutma aşamasındayım. epey dur kalk var yolum esenyurt boyunca 7 kmlik bi rota. 3 ay sonra sıkı beslenmeme rağmen göbek bölgem dehşetli bir şekle girecek. uyluk etrafı hayvan gibi olacak.
nereden biliyorum? aynısını daha önce yaptım. sirkeci zincirlikuyu rotasında haftanın 3 günü sabah akşam pedal bastım. barbaros yokuşu falan çıktım her akşam. sonuç: adonis.
tavsiye ederim.
  • kargn  (19.02.13 20:36:22) 
kas kolay kolay yanmaz. kasin erimesi olayi spor yapmayip dengesiz beslenirsen olur. spordan sonra protein tozu icebilirsin.


  • tdl  (19.02.13 20:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.