[]

kanal tedavisi

hayatımda ilk kez diş doktoruna gittim bir dişime dolgu yapıldı. uyuşturdular ilk sorum bu uyuşukluk ne zaman geçicek :s

ikinci sorum, diğer dişime kanal tedavisi dedi. başka doktora görünmeme gerek var mı? ve çok acır mı nasıl olur a dostlar?

ve son sorum; devlette yaptırmanın bir sakıncası var mı?

 
yaptır kurtul ilerlerse daha kötü olur.

en azından dişin sende kalacak. uyuşurutuyor çok bir şey anlamazsın .

gecmis olsun.
  • kulustur  (19.02.13 19:25:07) 
ağrı acı gibi şeyleri dert etme. tedavi süreci öyle çok büyük bi sıkıntı sayılmaz. hele hele tedavi yaptırmazsan yaşayacaklarınla kıyaslandığında hiç bişe değil. ilk önceliğin diş tedavin olsun. tüm planlarını ona göre değiştir. kolun kırılmış gidip alçıya almayı erteliyormuşsun gibi düşün. ne kadar beklersen o kadar zarar. bi an önce yaptır kurtul. bu abine dua edersin.


  • mobilemob  (19.02.13 19:53:47) 
valla 2 kere kanal tedavisi oldum. İlki muazzam acımıştı, diğerini hissetmedim bile. Şansına artık. Ama çok faydalı bir tedavi.


  • 1 saat bende 50 dolar  (19.02.13 20:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.