[]

harlem shake saçmalığı

1) İlk nerden çıkmış? Nasıl başladı, neden bu kadar tutuldu?
2) Mantıklı bir açıklaması var mı, yoksa çoğu akım gibi herhangi bir anlamı olmadan yayılan bir virüs mü?
3) Komik/eğlenceli buluyor musunuz cidden? (Sakın bana "komik değil ama şuna güldüm" diye linkler vermeyin zira komik iddiası olanları izledim sadece zaten.)


 
  • izaleisuyuu  (19.02.13 15:37:41 ~ 15:38:11) 
iğrenç bence. gangnam style da öyleydi.

insanları zombileştirmek için CIA ya da NSA yayıyor bence bunları.(şaka)
  • 22 cm  (19.02.13 15:41:29 ~ 15:41:38) 
  • jamswety  (19.02.13 15:41:49) 
ya abi yapmayın, bunlar eğlence, neden her videoda insanların neden eğlendiğini sorguluyorsunuz, şöyle bakın olaya, onlar eğleniyor, siz eğlenemiyorsunuz, aptalca ya da değil, buyur sonuç


  • wayne  (19.02.13 15:45:48) 
3- komik, yerlere yatmasam da tiplere gülüyorum. bu tip atraksiyonların hor görülmesini de anlamıyorum. zorla beğen demiyoruz da adamlar eğleniyor. sevişme amacı gütmeden sosyalleşebiliyor. pc başından kalkıp hareket etmişler linç etmeye gerek yok.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (19.02.13 15:57:18) 
neden savunmaya geçip hor görüldüğünü falan söylüyorsunuz ki. bana göre komik değil ve yalnız mıyım diye soruyorum, linç etme gibi bir niyetim yok, olmadı da.


  • vejeteryanvampir  (19.02.13 16:05:02) 
bunu komik bulmamanızın bilinçaltında bir bara gittiğinizde insanlara bakıp 'mala bak nasıl dans ediyor' demenizden kaynaklanıyor. aslında adam o hareketleri yaparken mutlu hissediyor birine bişe ispatlamak yerine deşarj olmak müziğin tadına varmak istiyor. harlem shake'te ise insanlar tam da bardaki tiplere bakıp görmek istediğiniz hareketleri yaptığı için bunu 'saçmalık' olarak adlandırıyorsunuz. bence gayet güzel bir olay binlerce insanı biraraya toplayabilen, öğrencilerin dans için örgütlenmesine fırsat tanıyan bir olay bu. evet dans saçma ama teması bu zaten. bence son derece başarılı bir aktivite bu. insanımız PC'de counter başında geçirdiği süreyi 30 saniye boyunca saçma sapan da olsa dans ederek hareket ederek geçirebilir. hiç olmadı,

götünüz erir.
  • KidLazer  (19.02.13 16:09:43 ~ 16:10:37) 
@KidLazer, valla freud bile bu kadar kısa sürede bilinçaltına yönelik böyle bir genelleme yapamazdı sanırım, tebrikler.


  • vejeteryanvampir  (19.02.13 16:14:32) 
rica ederim.

aslında bunu yaşadığım için yazdım bu yazıyı. amerikada bulundum uzun bir müddet orada gençlerin takıldığı barlarda 75 80 yaşındaki çiftlerin öpüşerek dans ederek evlilik yıldönümlerini kutlamalarına şahit oldum. bu son derece doğaldı oradakiler için dolayısıyla dans etmene kimse bakmıyordu bile. ama burada durum farklı. ben hala burada bara gidip dans ederim yeri gelir headbang yaparım ama aynı zamanda hissederim de insanların bana bakıp tuhaf düşüncelere sahip olduğunu. takar mıyım? takmam ama insanımız bunu çok belli ediyor.
  • KidLazer  (19.02.13 16:27:52) 
@vejeteryanvampir
harlem shake saçmalığı diye atmışsınız başlığı. harlem shake ya da harlem shake akımı da yazabilirdiniz. kaldı ki sadece sizin için konuşmadım, insanlar benzer bir küçümsemeyi planking yapanlarda da sergiledi. yok yani küçümseyen insanlar kendilerine bakmıyorlar. adamların yaptığı anlamsız olabilir ama; kendileri de evde parçacık çarpıştımıyor.

  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (19.02.13 16:53:46) 
click'ini vermek isterdim bu mesajına. dedi kalabalığın içinden bir ses.


  • KidLazer  (19.02.13 17:00:32) 
Yalnız değilsin. Ben sadece haberlerde izledim ve son derece saçma buldum. Gangnam'ı da her yerde çaldığı için dinlemek zorunda kalmıştım. Bir zamanlar macarena dansı vardı ne bileyim lambada fln vardı. Bu da günümüzün macarenası bence ama daha absürt ve saçma olanı.


  • kırmızıkalem  (19.02.13 21:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.