[]

çok enteresan bir durum

öncelikle soru gönül işi sorusu genel itibariyle ama teknik kısmı da içeriyor.. oku allah aşkına pişman olmayacaksın. hatta gülme garanti.
hatun kişisiyle geçen hafta 3 gün görüşülmemiştir. 3.günün sonunda da şöyle bir mesaj gönderdim: 3 gündür görüşemiyoruz, ne zaman evde olacaksın? seni çok özledim.
şimdi gelelim hikayenin başlangıcına. benim telefon sony ericson w810i. kullananlar varsa bilirler muazzam telefondur. taki şu güne kadar.
arkadaş benim o gün gönderdiğim mesajı aslında göndermez ve taslaklar kısmında saklar. bugün (yani olaydan 5gün sonra) ise, sabah 5 itibari ile her zaman ki rutin mesajlaşmalardan biri. ama benim telefonum bu mesajı değil, taslaklarda bulunan mesajı gönderir. benim yazığım mesajı ise kendiliğinden taslaklara atar. işler burada biraz sarpa sarar. hatun kişi giden mesaja cevaben bana attığı sms de yeni kız arkadaşımla mutluluklar diler ve benden ayrılır.
şimdi size soruyorum:
1-tam olarak bugün ben ne yaşadım?
2-bunların hepsi nasıl olabilir?
3-ben bu telefonu şimdi napiyim?

 
ahahah bu vallahi artık merkür retrosu, inanmayayım inanmayayım diyorum ama anca bu kadar olur yuh :D
bi hikmeti vardır illa ki merak etme, yanlış anlaşılmalar düzeltilebilir.

  • kediebesi  (19.02.13 13:46:14 ~ 13:46:58) 
telefonun sende gözü var.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (19.02.13 13:59:36) 
hiöç gülecegim yoktu gercekten :)))) koptum walla hahahah sony ericson puhahahah


  • ugiii  (19.02.13 14:25:50) 
1-2'yi bilmem ama o telefonu bir aziz olarak kutsayıp yüksekçe bir yere kaldırın bence zira sizi ağır bir kezban vakasından kurtarmış olabilir. Daha önce ikinizin arasında güven sorunu yaratacak bir şey olmadıysa ve ilişkiyi durduk yere sırf bu mesaj sebebiyle kestirip attıysa buna ne denir bilemiyorum.


  • saatgeceninonikisi  (19.02.13 14:50:59) 
çok salak biriyle berabermişsiniz, iyi olmuş bence.


  • i ve been mistreated  (19.02.13 15:13:34) 
kıza laf söyleyenlere sakın bakma, oldukça normal bir tepki vermiş kendisi. senin de başına gelse böyle bir durum, sen de muhtemelen aynı tepkiyi verirdin sıcağı sıcağına. biraz zaman geçsin, kızın öfkesi biraz yatışsın, sonra açıklamaya giriş. şu anda söylesen de inanmayacaktır büyük ihtimalle. ama güldüm :)


  • devilred  (19.02.13 17:12:23) 
şakalı cevap: live with walkman'e upgrade ol. kendisi w810i'nin abisi olur :P


ciddi cevap: ara konuş yahu, çözülemeyecek mevzu değil.
  • iz  (19.02.13 20:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.