[]

haksızlığa uğradığım duygusu

bana bunu çok derinden ve incitecek şekilde hissettirecek olaylar yaşıyorum son 2 haftadır. içimdeki kavgayı bastıramıyorum. karşı tarafı arayıp ciddi bir olay çıkarıp çok rahat haklı duruma geçecek, hatta onunla aynı yöntemi uygulayıp onu bütün eşine dostuna bir daha yüzlerine bakamayacağı duruma düşürebilecek konumdayım ancak karşı tarafın istediğide zaten beni kışkırtıp , kötü bir yöntemlede olsa tekrar iletişim kurabilmek. bunu da geçtim, zaten bu kırgın ve öfkeli halime yenilip söz konusu kişiyle aynı davranışı sergilersem, bu sefer kendimle kavga edeceğim.

kendimi kontrol etmeme faydası olacak tavsiyeler, cümleler, yorumlar vesaire okumak iyi gelecek...


 
derin bir nefes al , iletişim nesnelerini kapat 7 fişini çek .. alkol al sız zaman geçsin


  • zoban  (19.02.13 11:15:17) 
içinizdekileri yazıya dökün...
yani buraya ya da o kişiye değil, kendi kendinize yazın, kağıt kalemle veya bilgisayar üzerinde...
olaylar kağıt üstünde daha somut ve daha farklı görünebiliyor bazen.
farklılaşmasa dahi içinizden atılmış olmasının bir tuhaf huzuru kaplıyor bünyeyi. sanki yüzleşmişsiniz gibi.

belli ki bu maruz kaldığınız haksızlığa hakettiği şekilde karşılık vermek sizi mutlu etmeyecek. ve sizi mutlu etmeyecek bir şeye kalkışmanız da inanın sizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz. hıncınızı alsanız ne olacak sanki?

boşverin, büyüklük sizde kalsın.
hayatınızdan silmek en büyük ceza olacaktır zaten karşı taraf için.
  • iz  (19.02.13 11:56:07 ~ 11:56:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.