[]

L carnitin kullanımı

3 aydır vg sporuyla uğraşıyorum 185 cm boyum 70 kg vücut ağırlığım. şimdi göbek bölgemde biraz yağlanma var karın kaslarının ortaya çıkmasını engelliyor bunun için l carnitin öneriyorlar ancak fiyatları biraz tuzlu gibi. bunların çiğneme tabletleri varmış ucuzmuş bilgisi olan bilgilendirecek bir kişi var mı ?




 
50 liraya aldım ben.fiyatları sadece internetle sınırlı değil.spor salonlarına da denk geldikçe sor.son kullanma tarihi ve markasını kontrol edip sıkıntısız bi şekilde alabilirsin.


  • aşksız prens  (18.02.13 19:28:14) 
o boy ve kiloda karın bölgendeki kaslar gözükmüyorsa ben bunu yağlanmaya değil yeteri kadar çalışmamış olmana bağlarım. üç ay supplement kullanımı için fazla erken bence.


  • jack of hearts  (18.02.13 19:30:51) 
ben aldım herhangi bir sıkıntısını görmedim
likit olduğu için kana hızlı da karışıyor
daha ucuza bulamazsın

www.neosante.com
  • daddy  (18.02.13 19:32:17) 
Ya şimdi evet boyuma göre kilom normal ama yağsız değilim 2 sene önce 85 kiloyken kilo verip 65'e düşmüştüm ve karnıma yağlanma var yani oturunca ayaktakine göre daha bariz bi şekilde görebiliyorum.


  • memories  (18.02.13 19:34:04) 
gel sen beni dinle.yemeklerden sonra omega 3 al.göbek simidinde biz bunu kullandık işimize yaradı.hiç girme karnitine.


  • aşksız prens  (18.02.13 19:37:20) 
Valla ne yalan söyliyim hiçte girmek istemiyorum bu işe onun yerine protein tozuna falan para harcamak istiyorum şimdi evde balık yağı var işe yarar mı diyorsunuz ?


  • memories  (18.02.13 19:38:59) 
biraz iştah yapar.bi de yemekten sonra içmeye dikkat et.ayrıca bu doktor tavsiyesi.


  • aşksız prens  (18.02.13 19:43:00) 
balık yağı markası önerir misiniz ? şu an evde marincapın 500 mglik kapsülleri var.


  • memories  (18.02.13 20:01:01) 
185 boy 70 kg isen l-carnitine'e girme, zararı olabilir zira. ben 179 boy 79 kiloyken denedim bende işe yaradı ama yine sana önermem, onun yerine 1 ay ciddi pedal bas, daha iyi yağ eritir.

tabi alt karın kaslarını çalıştıracak karın hareketlerini de es geçme spor sonrasında. kısa sürede kasların ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
  • bykush  (19.02.13 06:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.