[]

ses kötü, yaş 19, erkek

Yıllardır itici sayılabilecek bir sese sahibim. Tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Cırtlak bir ses değil. Ama ince bir ses olduğu söylenmişti bir keresinde. Ama konuştuğumda insanların çok normal bir ses duyamadığını hissedebiliyorum. Nedir bu geçer mi? Ergenliğin etkileri mi? Hiç konuşmak istemiyorum.




 
@kahrospu Yani çok kontrol edemiyorum sesi. Yoksa 3 sene önce benim sesim kötü lanet olsun falan derken kendimi "sesin nasıl olduğunun çok önemi yok, önemli olan herkesin farklı sese sahip olması, daha doğrusu ayırt edilebilir bir ses sahip olmak" mantığına alıştırdım. Ama merak ediyorum geçer mi diye.


  • aguilas negras  (18.02.13 00:24:55) 
o mantığa çok alıştırma kendini. ses önemli. sesinde pek bir değişme olacağını zannetmiyorum bundan sonra.


  • 1 saat bende 50 dolar  (18.02.13 00:29:07) 
sesini kaydet dinle. zannetmiyorumki çok fena olsun


  • phoenixboy  (18.02.13 00:29:07) 
geçer tabi. bi kuzen vardı benim öyle. en son çocukluğumda görmüştüm. sonra 18-19 yaşlarındayken görüşebildik anca. sesini duyduğumda ne yalan söyleyim çok tuhafıma gitti. ama çok kısa bi süre sonra kendiliğinden düzelmişti. şu an gayet karizmatik bir sesi var. az sakin ol yeter :)


  • kabak cekirdegi  (18.02.13 01:02:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.