[]

leman pişmanmıdır ?

leman bu kapağı yaptığı için artık pişmanmıdır ?




 
amaç ne diye sorası geliyor insanın


  • gorki  (17.02.13 21:35:15) 
ben kapaktan bir şey anlamadım. övmüş mü iğnelemiş mi napmış?


  • bgraydin  (17.02.13 21:42:16) 
bence pisman degildir. Turkiyenin kaderiyle ilgili bircok olaylar yasanmasina ragmen, sadece aziz yildirim ve sike konusunun tartisilmasini ironiyle elestiren bir kapak yapmislar. Bence yerinde bir kapak. Yani aslinda kapagin anlatmak istedigi seyin merkezi aziz yildirim degil, gerektigi gibi tartisilmayan onemli olaylar.


  • debence  (17.02.13 22:03:19 ~ 22:04:16) 
elbette değildir. neden olsun ki?

anlamayanlar için: ülkede neler oluyor neler değişiyor kimsenin s.kinde değil konulu bir kapak.
  • jimjim  (17.02.13 22:05:26) 
leman ne ya, şu içinde bulunduğum ekşici tayfanın tabulardan biri sanki. bilmeyen de sanacak dünyanın en zeki, en hatasız, en mükemmel insanı çıkarıyor bu dergileri. pişman olsalar ne yazar olmasalar ne yazar, sanki leman'ın tutarlı bir duruşu varmış gibi. iyi kötü politik olmaya kasan bir mizah dergisi işte.


  • forlife  (17.02.13 22:14:32 ~ 22:15:06) 
kapağı anlamadım ama şike olayının unutturulmaması iyi bir şey


  • smoothcriminal  (17.02.13 22:15:09) 
"ülkede onca şey olurken tek derdiniz şike mi amına koyim." konulu bir kapak.


  • zgrydn  (17.02.13 22:25:38) 
ben de lemancı biri değilim ama bu kapakta pişman olunacak bir şey yok.

memleketin tek derdinin futbol ve ona bağlı konular olması can sıkıcı.
  • rectoa  (17.02.13 22:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.