[]

bir insan neden sürekli dış görünüşüyle eleştirilir?

dışardan söylenenlere göre tipim ve kişiliğim oldukça farklı. tamam, doğru gibi. tipim çirkin değil, çok yağuşuklu da değilim ama kilo almamdan mütevellit bi "tatlılık oluşmuş". bu da dışardan gelen yorum.

nereye gidersem gideyim, benimle uzak ya da yakın, az tanıştığım, çok tanıştığım vsvs her türlü insan hiç çekinmeden benim hakkımda yorum yapıyor. 7-8 kişilik bir grup olsun diyelim bir anda konu bana dönüyor şuran şöyle, buran böyle vsvs yorum yapıyor. bi acayip durum amk.

durumdan rahatsız değilim. olumsuz da olsa olumlu da olsa pek aldırış etmiyorum. olumsuz olarak gelirse "aaa kelin çıkmış" tarzı yorumlar geliyor genelde. herkes hiç çekinmeden söyleyebiliyor bunu. şaşırıyorum.

ne tür bir vasfım var?
ben nasıl biriyim? ya da nasıl bir izlenim bırakıyorum ki hep dış görünüşü eleştirilen, değerlendirelen, övülen, sövülen (o ne sakal göt kılı gibi amk) vsvs insan oluyorum?
kimim lan ben?

 
kendilerini tatmin etmeye çalışıyolar muhtemelen, senden tepki alamayınca sınırlarını bilemezler. bir yengem var beni her gördüğünde olumsuz bişi der kilo alsam kilo almışsın kilo ver der, zayıflasam çok zayıflamışın kilo al der. aynıysam da bişi bulur illa der. hiç bi gün aaa ne de güzelsin dediğini duymadım. aynı şekilde sadece olumlu konuşanlar da oluyor, kilo almışsın çok yakışmış, aa zayıflamışın çok iyi olmuş filan. bakış açısı işte.


  • kediebesi  (17.02.13 21:14:42 ~ 21:15:33) 
kolay ulaşılabilir birisin ya da öyle duruyorsun. herkesle arkadaş olabilir, belki sıcak kanlı. tavlamak için veya arkadaş olmak için hemen şurada elimizle ulaşabileceğimiz yerde duran birisin.

*karşı cinsten olumsuz eleştiri geliyorsa önemse; hem kendin için hem de sana bir mesaj veriliyor olabilir.
** kendine biraz daha bak,çeki düzen ver. lütfen biraz daha bakımlı ol.

*** ayrıca nacizhane tavsiyem -tadında/dozunda olmak şartıyla- biraz ağırdan al kendini herkese çok yüz verme. bunu şu anki sevgili arkadaşların neşeli çevren için söylemiyorum; yarın öbür gün muhatabın olamayacak/olmasını istemediğin tipler seninle bir anda enseye şaplak g.te parmak oluverirler, rahatsız olursun.
  • jimjim  (17.02.13 21:27:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.