[]

ubuntu ve nvidia driverlar'ı

sabahtan beri ne denediysem olmadı arkadaş bi anlayan eden biri varsa göstersin şuku kölesi olucam. 12.04 ve 540m var 32bit.




 
1st: Open Terminal and run "sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates"

2nd: Then run: "sudo apt-get purge nvidia*"
(to remove any unneeded nvidia packages that could interfere with the setup)

3rd: After that in the terminal type:
"sudo apt-get update"
then
"sudo apt-get install nvidia-current"

4th: After it downloads the latest drivers and installs them, go to your Update Manager, refresh updates and get any Ubuntu-X team updates(then run "sudo nvidia-xconfig"), then restart.
If followed correctly your NVIDIA drivers should work perfectly.
  • kyha  (17.02.13 20:03:53) 
ecnebi forumunda gördüm adam ne yapsa olmamış bunu vermişler.


  • kyha  (17.02.13 20:05:02) 
@kyha denk geldim bunu da denedim de olmamıştı tekrar bakayım bi. sorun optimus kaynaklı sanırım iki ekran kartı var ya.


  • cagdassalur  (17.02.13 20:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.