[]

PS3 ve psp sahipleri..biz turkler icin eksik olan seyleri topluca mail olarak gondersek mi? bakin hele..

sangria'nin yazdigi sorudan sonra aklima geldi.

simdi benim ps3 ile alakali sinir oldugum kimi durumlar var

* profil olustururken turkiye'yi secmeme zorunlulugu (yani oyle bir zorunluluk yok tabii ama belli seylerden yararlanmak icin amerika falan secmemiz gerekiyor. bu degissin mesela ulkemizi secebilelim)

* browserla gezerken sozlukte falan turkce karakterleri goremiyorum. ü ve ö ler tamam da, ş ç vs. patliyo sanirim ve browser encoding ayarlarinda degisiklik yaparak da bu cozulmuyor galiba? yaniliyor muyum?

* accesory settings'te klavye ayarlarina girdigimizde klavyeyi turkce secemiyoruz, bir suru dil var ama turkish yok. niye olmasin, bunu da eklemeleri zor degil.

* bu mumkun olabilir mi bilmiyorum, zira oyunlarin da buna gore mi yapilmasi gerek emin degilim ama, elimde 2 tane orjinal kol ve 1 klavye varsa, pes 2009 oynarken 3 kisi ayni anda oynamak istiyorsam, klavye ile de oynanabilmesini dilerim. bu update ile yapilamaz mi?


bu usttekilerin cevabini,
bunun disinda sizlerin "bizim ulkemiz - ps3" konusu cercevesinde yakindiginiz veya soyle soyle olsa ne guzel olurdu dediginiz seyleri merak ediyorum.

ve tum bu sikayetleri/istekleri bir arada toplayip ingilizce bir metin haline getirip hepimiz bunu ayri ayri maillesek guzel olmaz mi?

(ve bu baglamda bu metni ben hazirlarim diyen var mi, yoksa ben girisecegim cok mukemmel olmayan ingilizcemle)

edit: tum sorunlar psp icin de gecerliymis. hadi bi el atin

 
guzel olur. oyun update'i farkli ve dediginin olacagini sanmiyorum, donanim satabilme davalarindan dolayi.


  • x daemon  (21.01.09 19:51:33) 
anlasilan cok fikir gelmeyecek. yine de 1 hafta falan bekleyecegim ve burda toplanan tum sorunlari ingilizce bir metin haline getirip sonra tekrar yeni bir duyuru olarak yayinlayacagim. kimse yollamazsa da ben fake mailler ile bin kere yollarim.


  • la traviata  (21.01.09 20:09:07) 
yollamazsam bende neyim. bi öneride benden menülerde türkçe olsun. yazdığınız metinleri forumlara falanda koyalım gerçekten yararlı bir proje olabilir.


  • enter saltman benim  (21.01.09 20:18:11) 
aynı sorundan ben de muzdaribim hatta sinirliyim, ancak ağustos ayında böyle bir kampanya başlatılmıştı hatta www.sonybizepsnyap.blogspot.com sony Tr de psn açmayı düşünmüyoruz diye cevap gelmişti. Hatta yazılan bir mailin örneğini de psn turkey diye aratırsan bulursun. Ama iplemiyor sony bizi


  • thefin  (21.01.09 22:08:52) 
hic merak etmeyin. hazir subata kadar bosken, ben baya bir kafalarini sisirmeyi dusunuyorum.

sagolun bilgilendirme icin, ben olayi daha da genisletip bir sekilde en azindan bazilarini kabul ettirmeyi umuyorum.
  • la traviata  (21.01.09 22:13:17) 
bu istediklerinizin olması için önce sony'e para kazandırmanız gerekli, yani onun tanesi 80 ytl olan oyunlarından almalısınız, iso dosyalarını değil :). Eğer o burdaki oyun satışlarındaki ivmelenmeyi görürse o zaman Türkiye onun ilgi alanına girer.


  • edip  (21.01.09 23:36:54) 
@edip, ps3'te zaten mecbursun orjinal oyun almaya. gerci dogubanktan, tahtakaleden aliyoruz daha ucuz diye ama, yurt disi fiyatiyla ayni diye. burda essek yuku kadar sokmasalar biz de isteriz tabi burdan almayi.


  • x daemon  (22.01.09 00:00:47) 
edip,

ps3 kullanicisi olarak iso'larla zaten isimiz yok.
ama tabii sen psp leri de kastetmissin o bakimdan hak veriyorum.

yine de tum soylediklerin , sony'nin tamamen turk piyasasini yok saymasi icin yeterli olamaz. biz de kullaniciyiz, biz de sony garantili aldik.
  • la traviata  (22.01.09 14:56:02) 
Doğru ben psp için söyledim ama ps1 ve ps2de de bayağı zarara uğramıştır sony onu da göz önüne almak gerek. Bir de Vestel artık sony'nin Lcdlerini üretiyor, ona da bir mail atın, "türkiye, Türkiye'nin teknoloji bilmemnesiyim" diyordu o da bir el atar belki.


  • edip  (22.01.09 18:22:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.