[]

Dövme önerisi

Selam gençler.

Dövme yaptırmak istiyorum ama ne yaptırsam bir türlü karar veremedim. Her türlü öneriye açığım.

Fikir vermesi açısından,

Galatasaraylıyım
Eşimin adı selin
Benim adım uygar
Video oyunları ciddi ilgi alanım. Ancak hallife 2 sonrası dönem ilgimi çekmiyor.
Basketbol hayatımın bir döneminde ciddi bir yer işgal etti. Halen de hastasıyım
Teknoloji Mağazasına girsem 100.000 tl'yi 15 dakikada yerim. Öyle hastayım teknolojiye de.

Olayım budur.

 
basketbol sahasının ortasında elinde levyeyle plazma tv parçalayan bir gordon freeman görüntüsü olabilir anlattıklarınızdan yola çıkarsam. üzerinde de Uygar kalp Selin yazan bir tişört olsun.


  • Kaotik Notral  (17.02.13 18:09:26 ~ 18:19:02) 
ayak bileğine halhal dövme yaptır dikenli tel deseninde


  • kargn  (17.02.13 18:15:12) 
only god can judge me yazdır.


  • durdenist  (17.02.13 18:56:32) 
@kaotik bilader, güzel kolaj yapmışsın :)

Black mesa logosu görmüştüm redditte. Dövme olarak. Güzeldi. Ancak anlayan anlar. Ama öte yandan basit ve güzel bi şekil, anlamayanlar içinde.
  • arnatuile  (17.02.13 19:01:43) 
dövmeyi sorarak yaptırmayı bir.

takım dövmesi yaptırmayın iki.

eşiniz sever mi bilmem ama yazdırmayın isim artık, sene oldu 2013, gözlerim kanadı gotik fontlu koca isim dövmelerinden.

kendi adınıza zaten girmiyorum.

video oyunları ile ilgili bir şeyler yaptırabilirsiniz, teknoloji falan da bana uyar da... biraz fazla hipster temalar bunlar.

bana kalırsa bu dövme işini yaptırmadan çok iyi düşünmek gerekiyor. eğer muhteşem bir dövmeciye gidip üstünüze bir sanat eseri yaptırmayacaksanız dövmenin teması sizin senelerce tutunduğunuz, içselleştirdiğiniz bir şey olmalı. o yüzdeen karımın adı benim adım, spor falan yaş işler (bence).

ayrıca sakın. SAKIN kenar mahalle dövmecilerine gitmeyin. SAKIN. sağlık bir yana bakıp tiksineceğiniz bir lekeye dönüşmesin dövmeniz.
  • beatrice lafayette  (17.02.13 19:20:48 ~ 23:06:26) 
Ben de maldım çünkü tam alnıma karımın adını yaptıracaktım. Böyle 72 font bold filan.
Ayrıca espriler şakalar havada uçuşmuş. Ne şenlik ne şenlik.

Vay amına koyim duyuru sik tutmuş. Bi daha gireni siksinler.
  • teritori  (17.02.13 22:55:37) 
ben espiri yapmıyordum.


  • beatrice lafayette  (17.02.13 23:03:51) 
k.atatürk yazdır (hala şaka yaptığımı sanmıyorsundur umarım)


  • kargn  (17.02.13 23:09:43) 
yürü git lan nerde sorarsan sor amk. çoğu kişi adam gibi cevap vermiş işte. herkes işi gücü bırakıp senin için seferber mi olacaktı.

"world biggest ego" yazdır aq.
  • arnatuile  (18.02.13 07:58:54 ~ 07:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.