[]

doğu karadeniz

arkadaşlar mart başında doğu karadeniz nasıl olur kendi arabamla bi seyahat planlamak istiyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim.Birde bir yer vardı konaklamak için doğayla iç içe pansiyonumsu gibi komik uyarı levhası filan vardı adı gelmiyor bi türlü aklıma var mıdır bilen.




 
uzungöl-ayder.
martda soguk olur haliyle ama dogu karadenizin her ay ayrı bir güzelliği mevcutur.

  • jamswety  (17.02.13 15:23:42) 
yağmurlu ve insanları asabi


  • gudumlu anne terligi  (17.02.13 15:25:59) 
Fatsa, unye sirin sahil ilceleri biraz zaman gecir derim . ordu'ya eski yoldan git yani sahil seridini izle bolaman virajlari , sonra yason burnunda biraz dinlen . ordu'ya gelince teleferik sefasi yap (ama hava gunesli ve ya acik olsun ). Ordu'dan ciktin. yola giresun'da durmana gerek yok . Espiye'ye kadar geldin orada bir pide ye (gugul pide) :). Tirebolu'ya dogru gelirken ya da tirebolu'da biraz durup cay ic . Vakfikebir'den ekmek alip trabzon'a dogru giderken akcaabat'ta durup istersen yemek ye istersen orta mahalleyi gez ister biraz sahilinde takil. Trabzon merkez'de gorecek gezilecek cok yer yok. akcaabat'ta yayla gormek istiyorsan. trabzon'a giderken duzkoy yoluna gir hidirnebi ve kayabasi var istersen cikip dinlenirsin. Sumela manastirini es gecme muthis bir doga. Sumela'nin araba yolunu devam edersen guzel bir yayla daha var. macka'dan yukari dogru devam edip zigana'ya cikarken kenardaki tesislerde yemek yeyip hamsikoy sutlacini dene :) daha ileri gidersen Tunel'e girmeden Limni golu var orayida gezebilirsin.
Rize ve davami daha guzel ama zamanin ne kadar ? Ben nisan'da Trabzon , rize , artvin, savsat uzerinden ardahan , kars, erzurum, erzincan, trabzon yapacagim guzel bir guzergah . Cok zamanin var ise bu yolu'da takip edebilirsin.

  • 1917  (17.02.13 16:45:54) 
Yükseklere çıkmayacaksın ve yağmursuz bir haftaya denk gelirsen gayet güzel olur. Amma ve lakin bu kış epey yumuşak geçti. Marttan atılım bekliyorum. Nisana bıraksanız iyi olabilir.


  • yarmasimo  (17.02.13 17:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.