[]

Mühendis stajı-Şirkette mühendis şartı

Merhaba
Saüde mühendislik bölümünde yaz stajı yaparken okul çalıştığınız yerde mühendis olmasını şart koşuyor imzayı onun atmasını istiyor.fakat mülakatlarda da dikkat ettim kimse o imza mühendise mi ait bakmıyor.mühendis olmayan işyerinde staj yapan arkadaşım da mülakatta fln sorun yaşamamış.okullar buna gerçekten dikkat etmiyor mu?



 
Bizim üniversite de öyle. Yeterki mühendisin imzası ve kaşesi olsun. Bi ona bakıyorlar.


  • sansasyonel eylem planlayan insan  (17.02.13 13:24:41) 
adamın mühendis olduğu nasıl kontrol ediliyor?bizde kimseyi öyle kontrol etmediler.uğraşmak istememekle mi alakalı sizce


  • amusan  (17.02.13 13:40:12) 
gerekli durumlarda staj yaptığın kurumla kontak kuruyorlar emin ol. hatta uygun bir kurumda yapmamışsan sıkıntı da çıkarıyorlar. arkadaşın şanslıymış ama sen de aynısını yapmaya kalkma, göte gelebilirsin.


  • zgrydn  (17.02.13 14:28:23) 
ben bi yerde staj ayarladiktan sonra orda muhendis olmadigini ogrenmistim. Teknisyenler yapiyordu butun isi. neyse isyerinin sahibiyle konustum boyle boyle diye. tamam okul ararsa ona gore konusuruz demislerdi. ben de staj defterini gayet iyi tutmustum, turnitin'e falan yukluyoruz vs zaten. aramadilar sanirim sirketi, onay verilmisti direkt rapora.


  • she was my baby  (17.02.13 14:46:36) 
Onlarca öğrencinin stajları teker teker ayrıntılı bir şekilde incelenmiyor bence. Eğer asistanlar falan kontrol ediyorsa bilemem. Bi de Yanlış hatırlamıyorsam Kaşede telefon numarası falan oluyor hoca suphelenirse arar mühendisi.


  • sansasyonel eylem planlayan insan  (17.02.13 14:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.