[]

League of Legends'a başladım

2 yıl direnmenin ardından (okul, kötü bilgisayar vs) LoL indirdim ve birkaç saat oynadım, bayağı da beğendim.
Türkiye server'ında açtım çoğu arkadaş orada diye, ama ortam tahmin ettiğim gibi çok leş. Adam gibi oyuncu arıyorum arkadaş olarak eklemek istiyorum vs. nick: Feferi

İlk önce botlarla eğitim oyunları oynadım, tuşlara falan alıştım. Sonra 5 v bot'a girdim iki kez oynadım önerilen şampiyonlarla, başlangıç seviyesinde girdim ama herkes pro. Temkinli oynuyorum, hemen dalmıyorum, sonuçta oyun geçmişim de var. Oyuna başlarken de diyorum "yeniyim ben" diye. Dalga geçmeler, "oyunu bırak sen" falan demeler. ulan nasıl geliştireceğim o zaman kendimi?

Hesabım zaten yeni, sıfırdan EU West'te açsam daha mı iyi olur ki? Tüyolar vs vs her şeyi bekliyorum.

 
Hazır yeni başlamışsın, Eu'da hesap aç derim de, orada da "smurf" denilen ikinci-üçüncü hesabı olan o kadar adam var ki, eminim bok atmalar orada da olacak. Yani ya yutacaksın lafları ve öğreneceksin, ya sana öğretebilecek biriyle birlikte oynayacaksın ya da en iyisi 4 arkadaşınla falan gireceksin oyuna.
Her server leş şu an. Yine de türk serverı çekilecek dert değil bence.
Bir de, Tab'a bastıktan sonra isimlerin yan tarafında bir konuşma balonu butonu var, ona tıklarsan "ignore"lamış olursun. Yazdıkları gelmez, ping spamliyorlarsa onu keser vs.
  • sesee  (17.02.13 07:18:57) 
Bende mi başlasam acep.

Cevap olarak, hepsini ignorelamak en iyisi bence. Oyunun içine sıçmıyorsan tabii.
  • Sade  (17.02.13 07:34:43) 
Türkçe çeviriler, dublaj falan çok güzel ben böyle şeylere karşı değilim de, Türkçeye çevrildikten sonra oyuna gelen "knaytçı" topluluktan şikayet eden arkadaşlarımı şimdi anlıyorum.
EW West'e geçiyorum akşam.

eh, report kısmında "yeni oyuncu" diye de şikayet edebiliyorsun? ignorelarsam şikayet etmezler mi gıcık olup? dediğim gibi "başlangıç" seviyesi 5vbot oynuyorum hep orta derece bile değil.
  • Beilschmidt  (17.02.13 09:59:07) 
yol yakınken bırak sen bu oyunu, gel dota 2'ye. Inviteın benden, söz.


  • buckminster  (17.02.13 11:37:11) 
Bu leş ortam malesef her serverda ve her levelda pesini birakmicak. Ben de eski dotaci olarak yazin arkadasin hatriyla ogrendim, duo oynamaya basladik. Basta takmiyordum oyun oynamaktan cok kavga cikarma pesinde olanlari ama iyice rutin halini alinca sikerim boyle komuniteyi deyip biraktim 30 lvla gelince.

Baslangic olarak oyun mekaniklerini ve sampiyonlarin ozelliklerini bir an once ogrenmen iyi olur, ona gore rakibe tepki vereblirsin. Ayrica aksam ve gece saatlerinde twitch.tv de amerikali meshur elemanlarin streamleri oluyor. Kafandaki rol veya sampiyonun profosyoneller tarafindan nasil oynandigini gormek istersen arada onlari da izleyebilirsin.
  • sAINT  (17.02.13 11:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.