[]

sandisk sansa clip

4gb fm radyolu sandisk sansa clip almayı düşünüyorum. boyutlarının küçük olması ayrıca bir ekranının bulunması ve pek tabi ki fiyat uygunluğundan dolayı çok cazip geldi bana. kullananlar, görenler, bilenler tavsiye eder mi acaba. bir de radyosu kaç kanal hafızalı?




 
Selam,
Ben 2gb olanını kullanıyorum, size de tavsiye ederim.
Apple ipod dahil olmak üzere birçok mp3 player kullandım ve en çok memnun kaldığım sansa clip oldu. Böyle düşünmemin nedeni boyutlarından memnun olmam( yer kaplamıyor, ağırlık yapmıyor.), şarjının uzun gitmesi(min. 16 saat) ve en önemlisi de ses kalitesi. Ayrıca ses kaydedicisi ve radyosu da çok başarılı. Fiyattan dolayı böyle bir tercih yapıyorum, kaliteden feragat ediyorum olayı yok yani, yalnızca değeri pek bilinmeyen bir cihaz.

Fiyatı da amerikada gayet uygundu, oradan getirmiştim.



Firmware ve türkçe kul. kılavuzu elimde mevcut lazım olursa haber verirsiniz.
  • freudsright  (21.01.09 16:05:00 ~ 18.08.10 04:22:17) 
ben de 4gb olan modelini kullaniyorum. gercekten cok kullanisli ve hesapli. ayrica arkasindaki mandali da sporda falan ise yariyor. radyo hafizasi zannedersem 20.
benim tek bir sikayetim var. ben bu aletin "shuffle on" haline getiriyorum ve random olarak sarki calmasini bekliyorum fakat 500 sarki arasindan bana surekli ayni sarkilari caliyor gibi geliyor. ama bi playlist olusturursan bunun ustesinden gelirsin, tavsiye ederim.

  • youtube  (21.01.09 16:50:25) 
bu aletle ilgili yorumlar genelde cok iyi, ses kalitesinin iPod'tan daha iyi oldugu soyleniyor ama henuz dinleme firsatim olmadi. yukaridaki sahibi olan arkadaslarin da artik bi yardimini bekliyorum bu konuda, :) biraz odyofayllik var, merak ediyorum kalitesini.


  • x daemon  (21.01.09 19:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.