(1)
tv yayınını uydu alıcısına vermek
mutfakta sadece tv yazan çıkış var, şu resimdeki en soldaki:http://images.dipol.com.pl/pict/r694100+.jpgaz önce şu kabloyu aldım:http://www.hitseller.de/de/article/136358_hama-42986-verbkaf-st-koax-k.html?&et_cid=1&et_lid=1bu kablonun dişi ucunu tv çıkışına, diğer ucunu ise uydu alıcısına soksam, ça
mutfakta sadece tv yazan çıkış var, şu resimdeki en soldaki:
images.dipol.com.pl 
az önce şu kabloyu aldım:
www.hitseller.debu kablonun dişi ucunu tv çıkışına, diğer ucunu ise uydu alıcısına soksam, çalışır mı? çıkışta karasal yayın var sanırım, uydu alıcısına versem ne olur?
yoksa yarın kabloyu değiştireceğim.
0
Çalışmaz. eğer karasal yayın varsa ve anten takılıysa onu direk tvye bağlayarak izleyebilirsin. yok çanak anten dağıtılmışsa o zaman elindeki kabloyla değil normal konnektörlü kabloyla uydu alıcısına bağlaman geerekir.
edit: sadece o çıkış varmış sende muhtemelen karasal yayındır. çanak antense bir ihtimal izlersin ama orası açıp kabloyu direk bağlaman daha doğru olur.
0