[]

az miktarla kafa yapan madde

az miktarıyla kafa yapan,
anormal bi zararı olmayan,
yasa dışı olmayan,
bağımlılık yapmayan

bir madde, alkol, içecek, yiyecek var mı? ya da bilindik içkileri (vokta, viski vs) karıştırma yöntemi?

absinth var aklıma yatan. kıbrıslı arkadaşım getirmişti %70'lik olanından, 4 shot etkilemedi. başkaları absinth macerasını anlatınca şok oldum, adam bi şatta kaybolmuş, 1 gün sonra bulmuşlar gibi şeyler anlatıyorlar.

 
absinth tek içilmez. biradan sonra falan içilir. ayrıca 7 farklı ülkeden absinth içmiş biri olarak söylüyorum ki, hepsi aynı değil.
ve ayrıca az miktarda yasa dışı olmayı kafa yapan madde yok.

  • female demon  (16.02.13 15:56:45) 
bonzai vardı eskiden işte o da yasaklandı


  • Eureka  (16.02.13 15:58:29) 
Dayan vodkaya, hem yasal, hemde zararsız sayılır


  • grimer  (16.02.13 16:00:10) 
pek az miktar sayılmaz ama tantum.


  • fake plastic free  (16.02.13 16:03:22) 
Salvia hala yasal sanirim. Tam emin degilim.


  • bubezleeb  (16.02.13 16:10:07) 
bebe cevizi diye bir şey duymuştum aktarlarda satılan, az miktar değil ama.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (16.02.13 16:14:49) 
adaçayını al üzerine biraz böcek ilacı sık .. ince ince kır sigaraya sar iç


  • zoban  (16.02.13 16:29:51) 
biri bonzai demiş kesinlikle kullanmayın!


  • bushido77  (17.02.13 01:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.