[]

Aşti-Havalimanı Havaş ile kaç dakika?

Yakın zamanda Aşti'den havalimanına Havaş servisi ile gitmiş olan var mı? Yakın zamanda diyorum çünkü üst geçit inşaatları sebebiyle gidiş yolu sürekli değişiyor, normalde 45-60 dakika civarı giderken son gittiğimde bir buçuk saati bulmuştu. Nedir son günlerdeki durum acaba?




 
geçen cumartesi günü hiçbir trafik problemi olmadan gitmiştim. yaklaşık 45 dakikaydı yani. 16.10 gibi binip 17 gibi inmiştim.


  • tom riddle  (21.01.09 15:10:54) 
trafik varsa 60-80 dakika, sabahın 04:00'dünde 30-40 dakika.


  • no avalon  (21.01.09 15:36:05) 
Evet 45 dakika ama Havaşla değil, yine aştiden kalkan belediye otobüsü ile gidersen 10 ytl havaşa vermek yerine 3 ytl'ye gidebilirsin.


  • kabal  (21.01.09 18:07:30) 
defalarca gittim(en son 20 gün önce), trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda maksimum 60 dakika. yine de havaş otobüslerinin köy otobüsünden farkı yoktur; bazen müşteri az olunca otobüste arıza var deyip 10 dakika rötar yapıyorlar. işini garantiye al, kalkıştan 3 saat önce aştide ol.


  • jirki  (21.01.09 19:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.