[]

takıcı dükkanı nası hareketlendirilir ?

arkadaşlar bizim bi takı dukkanımız bunu harektlendirmek istiyoruz.mesela soyle bı fıkrım var.dukkana bı bılgısayar koyucaz ve ınternete baglı olucak tabıkı.musterıler o bılgısayardan facebooklarına gırıp sayfamızı begenırlerse onlar bılezık toka felan armagan edıcez bu sayede semttekı yakın cevredekı bayanlara ınternetten ulasma sansımız olucak.mesela yenı gelen modellerı sayfamıza koydukca gorebılecekler.baska onerılerınızı alayım ?




 
dükkanın önüne tezgah atın. nasıl ürünler satıyorsunuz, pahalı mı ucuz mu bilmiyorum ama fiyat skalası yüksek olmayan mallarda çok işe yarayan bir yöntem. müşteriler dükkanın içine girmketen imtina edebiliyorlar çoğu zaman, dışarıda yol üstünde olunca durup bakıyorlar. biri durunca diğeri de merak edip geliyor. hatta vitrin, kapı falan varsa komple kaldırın, dükkanın içi de açık olsun.


  • juninho77  (16.02.13 02:27:24) 
junınho havalar soguk ya bıraz ısınsın dırek ayak ustu yapıcaz dukkanı vıtrını felan kaldırcaz dogru dıosun


  • darkknight  (16.02.13 02:30:11) 
Yalnız söylemem lazım, dükkandaki bilgisayardan müşterinin facebook hesabına girmesi ve sizi like etmesi çalışacak bir fikir değil. Çoğu kişi bilmedikleri bir bilgisayarda oturum açmak istemez, daha çok kişinin de akıllı telefonu var zaten.


  • whoosie  (16.02.13 08:02:11) 
whoosie haklı, juninho da haklı. amasra ya da beypazarı gibi yerlere gittiğimde mesela dükkana girmeyi sevmiyorum ama sokaktaki tezgahları inceliyorum. dükkana girince kendimi rahat hissetmiyorum nedense.


  • Sarix  (16.02.13 09:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.