[]

cumartesi günü iddaa kuponum

beyler biraz maçlara bakıp analiz yattım aklıma en çok yatan maçlar bunlar nasıl sizce ?

276 PSV EİNDHOVER - ULTRECH VAR ORAN:1.70

277 Roma - Juventus ms2 oran :1.95

172 Mainz - Schalke ms1 oran : 2.00

 
cumartesi maçlarına bakmadım daha ama benim stratejime göre bu kupon mantıklı değil. 1,95 oranlı(ki normalde bu 2 küsür oran dünyada ve 2 küsür oranlı maçlar tahmini çok zor maçlardır.) ve deplasman takımına verilmiş. deplasman her zaman tehlikelidir. 1,95 oransa amaç, aynı oranlı herhangi bir iç saha takımı galibiyeti daha mantıklı bir tercih olur. ne biliyim bu riski alacağıma bu oranla, birazcık araştırmayla bi 4-6 gol maçı bulurum, sanırım 4-6 golde de benzer oranda para kazanılabilir. avrupa dönüşü olayı var juvenin. avrupa dönüşü her zaman sakattır. rakip roma sonuçta zonguldak kömürspor değil.

mainz'a ben güvenmiyorum. 2-3 hafta önce mi ne, augsburgla oynadı bunlar, maçı izledim, kepaze bi formları vardı. güvenimi kaybettim, schalke,schalkedir sonuçta, yenilmese kim sürpriz diyebilir?

ha juvede, mainz de yenerse şaşırtıcı olmaz ama risk-tercih şeysinde bana karlı gelmedi.
  • wilhelmwasmuss  (16.02.13 01:39:21 ~ 01:39:46) 
güzel maçlar. büyük ihtimalle gelir.


  • random  (16.02.13 01:40:12) 
Bende alt düşünüyorum o maç için birde bjk maçı içinde alt düşünüyorum herkes üst diyor


  • memories  (16.02.13 02:00:22) 
beşiktaş üst bence. bu hafta orta sahada oğuzhan da yok. ferdi tek başına. yol geçen hanı olur. mutlaka gol veya goller yer beşiktaş. zaten atma konusunda pek sıkıntısı yok.


  • random  (16.02.13 02:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.