[]

Uydunet - Yüksek Ping

speedtest te test yapınca falan yüksek değil ama online oyun oynuyamıyoruz, wifi dan baglanıyoruz bu sorunun çözümü var mıdır? aradık ettik bi sorun yok dediler ya da anlamadılar bizi.

modem markası netmaster onun etkisi var mıdır bilemedim. :/

ttnet in köpeği olayım adamlar gayet düzgün calısıyo son zamanlarda torrent acıkken bile lag olmuyodu. sözleşme var o yüzden değiştiremiyoruz da uydunet i.

 
ttnet de kullandım, şu anda uydu netteyim, yurtiçi serverlarda ttnette 25-35 olan ping uydunette 80'in altına düşmüyor.kullandığım hattın değerleri iyi ve ethernetten bağlıyım. yapacak bir şey yok.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (15.02.13 20:40:20 ~ 20:40:41) 
daha iki gün oldu ttnetten buna geçeli. şu an ping yirmi beş görünüyor, aynı şekilde netmaster falan. bi daha arayın bence. seksen baya yüksek mesela.


  • it's just a cigarette  (15.02.13 21:27:03) 
Sayın Kullanıcımız,

Online oynadığınız oyunun port numarasını öğrenip modem üzerinde port yönlendirmesi yaparak sorunu çözebilirsiniz. Yönlendirme yaptıktan sonra, sorun devam ettiği taktirde NetMASTER Destek Hattı ile iletişime geçerek modem üzerinde yapılan ayarlamaların kontrol ettirebilirsiniz. Destek Hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
  • NetMASTER  (18.02.13 10:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.