[]

ciceksepeti.com' kepazeliği

12 şubatta, 14 şubatta teslimm edilmek üzere eşime ciceksepeti.com'dan sipariş verdim. yani en az 48 saat evvelinden. 14 şubatta yaptırdığım aranjman gecikti, müşteri hizmetlerini her aradığımda ürün hazırlanıyor, hazırlandı, araç bekliyor, çıktı çıkacak, merak etmeyin gün içinde elinize kesin geçecek (gün içinde elinize geçecek dendiğinde akşam saat 8 idi bu arada). en son gece yarısı 12'ye doğru arayıp siparişi iptal etmek istediğimi söylediğimde nezaketeden de olsa bir özür bile dilemeden iyi peki maden gibisinden bi şeyler dediler, çok da umurlarındaydı sanki.

bu arada arkada da bir sürü eleman götürülmediği için iptal edilen siparişlerle ilgileniyorlardı, seslieri geliyordu. orda da ciddiyetsizliklerini tekrar anladım, arkada gelen seslerden birinde eleman siparişini iptal eden birine ürünün bedeli 6 gün içinde teslim edilecek dedi, benimle ilgilenene eleman 5 gün içinde teslim edilecek dedi. kafalarına göre tarih söylüyorlar galiba.

şimdi ben eşime karşı mahcup olmama mı yanayım, bana defalarca yalan söylenip başka bir alternatife yönlendirilmediğime mi kızayım, böyle heriflere karşı elden hiçbir şey gelmemesine mi üzüleyim?

bu işini düzgün beceremeyen, yalancı heriflere karşı yapılabilecek hiçbir şey yok mu?

 
14 şubat mantığı:

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net
  • atmosphere  (15.02.13 14:23:34) 
Arkadaş sen bu işi ben yaparım demiş misin? Demişsin. Eee, kimin ne kadar aşk böcüğü olduğu firmanın mı insiyatifinde? Yaparım dediysen yapacaksın. Bilmiyorum herhangi bir yerde çalışıyo olsanız ve işinizi bu ciddiyette yapsanız patronunuzun size karşı tavrı ne olur? Ticaret yapan adamların en büyük problemi patronun müşteri olduğunun farkında değil. Herif çalışanın da müşterinin de patronu gibi görüyor kendini.


  • sforza  (15.02.13 14:39:57) 
@yemrem bir tüketici olarak para ödedikten sonra hizmet beklemekte yerden göğe kadar haklısınız elbette.

ancak türkiye de bu tip sektörler yeni yeni gelişiyor, ve ne yazık ki insana değer verilmiyor. tüketici hakları derseniz hak getire.

sevgililer günü ve anneler günü gibi günlerde çiçekçiler taleplere yetişemiyor. eski çağ kafasıyla da o gün çalışacak ek eleman filan almıyorlar. milletten küfür yemek, tüketici haklarını çiğnemek de hiç umurlarında değil.

koskoca thy bile bir sene avrupanın en iyi havayolu seçildikten sonra tutup bindallı kıyafetler seçiyor, yok içki satmıyor filan. bindikleri dalı kestiklerinin farkında değiller.

yalancı heriflere karşı tüketici hakları açısından bir yaptırımınız olabilir belki.
  • mea maxima culpa  (15.02.13 14:40:35) 
sikayetvar.com'a şikayet edin.


  • otonom  (15.02.13 14:42:30) 
ben iki kere kullandım, ikisinde de tam belirttiğim saatte yerine ulaşmıştı. özel bi gün değildi tabi. aslında böyle firmalar büyümek istiyorsa o gün tek siparişi bile es geçmemeleri lazım, şaşırdım açıkcası.


  • Golgi  (15.02.13 14:51:23) 
  • cthulhu  (15.02.13 14:53:21) 
adamlar haklı falan değil, beceriksizler.
zira yılda kaç gün böyle yoğunluk olur ki?
gerekirse fazla eleman ayarlasın böyle özel günlerde.
seni mağdur ve madara etmişler.
ne demeye oyalıyorsun dimi?
benim siparişimi akşam 6da vermişler.
ben böyle pokluk olur diye ayrıca bonnyfooddan kek sepeti yollamıştım o sabah saaat 10 da ulaşmış, iki siparişinde ayın 12sinde vermiştim.
çiçek sepeti iyi bir site değil bence.
  • seyduna6687  (15.02.13 14:53:30) 
Ayni seyi bonny food da yapti
Bugun geldi paket

  • coronaa  (15.02.13 15:03:34) 
adam parasını verdiği ve kendisine vaadedilen hizmeti alamamış, hakkını arıyor. millet şirketi suçlayacağına, "14 şubat ehi ehi özenti" diye adamı yargılıyor. akıl fikir..


  • orange coffee  (15.02.13 15:25:00) 
Bundan 2 yıl önce benim de başıma gelmişti, sevgilim ofisten çıktıktan sonra gitmişti çiçek, güvenlik görevlisi hasan amcaya çicek yollamış oldum. o günden sonra tövbe ettim 14 şubatta ne çiçek ne de hediye, bunlar hep kapitalizm dedik kendi aramızda :)

abi işin geyiğini geçelim, adamlar da bir bakıma haklı, senin gibi binlerce adam sipariş veriyor. bu tarz operasyonları yönetmek oldukça zor, kaldı ki işin içinde insan faktörü var ki o başlı başına bir problem. Senin gibi ben de 12 şubatta sipariş vermiştim, siparişim kronolojik sırada en başta olması gerekiyor, ama öyle olmadı.

her sene senin gibi sevgililer günü madurları çıkıyor, sosyal medyada yazıp çiziyorlar. aslında haklısınız, madem yetişemiyeceksiniz satışlara kota koyun dimi, işte bunlar hep para yani.

yani sen istediğin kadar yaz, o sorun asla düzelmeyecek, en iyisi mi hiçbirşey almamak, en büyük tepkiyi böyle vermiş oluyoruz diye düşünüyorum.
  • baterist  (15.02.13 15:29:31 ~ 15:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.