[]

Banyo dolabı

Evime banyo dolabı almayı düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum, bunun için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bir de sudan etkilenmemesi için hangi malzemeden yapılmış olanları seçmeliyim?




 
ikeaya bi bak.


  • kediebesi  (15.02.13 13:29:18) 
genelde mdflam oluyor banyo dolapları,vitra'nınkilerde thermoform kaplama ile sudan daha az etkileniyor denmiş.
www.koctas.com.tr

koçtaş linki verdim ama koçtaş'tan alınan ürünlerde nakliye ve montaj parası ürün fiyatına denk oluyor.

o yuzden vitra'nın Ankara'daki satış noktalarına bakmanızı tavsiye derim.

www.vitra.com.tr

edit büdüt:kale'ninkiler de iyidir.

www.kale.com.tr
(satış noktaları için banyo mobilyaları-ankara seklinde arama yapabilirsiniz.)
  • demoniclewinsky  (15.02.13 13:43:16 ~ 13:46:53) 
Üstadım işim gereği içki firmalarına iş yapmaya başlayınca anladım bu durumu kesinlikle gidip bir marangozdan istediğiniz ölçülerde fiyat alın. Ne kadar ucuza geldiğini göreceksiniz. Örneğin, bir mdflam 3,80e 1,80 şu an 150 lira falan. Bununla gayet güzel ve büyük bir banyo dolabı yaptırabilirsiniz. Usta zaten size alternatifleri sunar. Bir deneyin isterseniz.


  • sforza  (15.02.13 14:10:40) 
Sitelere gidiyosunuz dolasiyosunuz, dolabi begenip sıkı bi pazarlık yapıyosunuz.koçtaşlara ikealara harcatmayın kendinizi.


  • karamell  (15.02.13 14:50:19) 
www.adoremarket.com

malzemesi için ne olmalı bilmiyorum ama

bu markanın ürünleri kaliteli tavsiye ederim. mutfakta ve banyoda dolaplarını kullanıyorum. eşimin babası bu tür dolaplar yapıyor, bir kaç sefer masrafını hesap etti bize, işçilik eklemediği halde neredeyse aynı fiyata geliyor.

mesela şu ürünü banyoda kullanıyorum hem lake parlak güzel görünüyor hem de temizliği kolay.
www.adoremarket.com
  • yue  (15.02.13 14:51:35 ~ 14:53:00) 
adore'nin bildiğim kadarıyla tüm ürünleri suntalam. şahsen kaliteli oldugunu da düşünmüyorum,ki banyoda kullanılacak mobilyalar için suntalam pek mantıklı değil.

@yue
söylediğiniz ürün lake değil.kastamonu entegrenin "lake beyaz" diye gecen suntalam ürünü.kenar bantlarından gayet net görülüyor.lake boyadır,bundan çok başka bir görüntü verir.

eğer kendiniz yaptırmak istiyorsanız basit bir çizim ile bir marangoza gidebilirsiniz.mdflam panel ölçüleri 183*366,muhtemelen bunun yarısı ile düzgün bir dolap yapılır.ölçüler konusunda usta sizi yönlendirecektir,standart ölçüleri var sonucta dolapların.

eğer tamamen ben üreteyim diyorsanız bant kalınlıklarını da hesaba katarak plakalar kestirebilirsiniz ancak bu noktada monte için sağdan soldan vida gözükmesin diye,düzgün birleştirmek adına minifix ile bağlantı sağlamanız,bunun için minifix delikleri,menteşe,kavilya vs delikleri açtırmanız gerekir.
  • demoniclewinsky  (15.02.13 15:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.