[]

Kadıköy'de mekan

Bir kaç senedir kadıköy'de oturuyorum ancak her zaman aynı mekanlara gidiyorum. Örneğin yemek için mosquito cafe (fiyatlar dolayısıyla her zaman değil tabii), pilavcıoğlu favorilerim. İçmek için de rockpub, karga'ya takılıyorum. Ancak yeni mekanlar keşfetmek istiyorum özellikle yemek için nereleri önerirsiniz? Ev yemeği de olabilir, fiyatlar en fazla 15 tl ödenecek ayarda olabilir.

Bir de kadıköy'de ucuza içecek güzel mekan yok mu yahu? İlla Taksim'e mi gideceğiz yani?


 
Yemek ve içmek için Zurich. Özellikle yemekleri çok iyidir. Bir de Rockpub'ta takılıyorsan yeni açılan Aasgard Viking Bar'a uğra istersen.


  • Rochefort  (15.02.13 11:59:39) 
takılmak için ilk vapur. çiya'nın lahmacun bölümüne gidebilirsin pahalı değildir görece. aynı cadde üzerindeler zaten.


  • idearch  (15.02.13 11:59:40) 
cafe:
mila (yemekçiler sokağının bitiminde sağda)
cafe&shop (burger house'un sokağında)
yazı (akmarın sağından yukarı çıkan yolda sağda)

bar:
zeplin (yeni açıldı, moda migros'un karşısı)
zaman zaman liman-masal-lal (barlar sokağında sol sırada)

restoran ve sakin içmece:
viktor levi (barlar sokağının altında milli piyangonun sırasında)
sarnıç (eski as sineması şimdiki bişey spor salonun yanındaki yokuşta, meyhane restoran)

normal yemek:
marmara et lokantası (aynı spor salonunun yanındaki yokuşta)
happy moon's (yemekçiler sokağı)
asmakat ev yemekleri (moda havuzundan rock puba inerken sağda köşede)
dodo (kahvaltı için, moda'da kırıntının oralarda)
mychef (kahvaltı için, burger house'un karşısı)
  • whoosie  (15.02.13 12:26:02 ~ 12:31:54) 
uzun yıllardır yeme içmede favori yerim zurich. ama artık içmeye asgard'a gideceğim. bir de yemekçiler sokağında king house cafe


  • zenc  (15.02.13 12:43:19) 
karadeniz ev yemekleri var, boğa hekyelinin tam karşsında halitağaya çıkan yolda. 15 liralık şef tabağı iste çok çok iyiler.


  • Golgi  (15.02.13 12:57:24) 
grange var bira 5 lira. sakız sokakta var iki yer. var oğlu var yani dolaş biraz


  • alexsandro de souza  (15.02.13 17:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.