[]

Whatsapp Sorunsali

Whatsappta son onlıne olma saatı dun 15:18 olan kısı bana bu gece 01:21'de mesaj atmıs ve benım telefonum o sure zarfında sureklı ınternete baglıydı (zaten baglı olmasa bıle mesajın gonderılme saatını goruyorsunuz,sıze ıletılme saatını degıl dıye bılıyorum ben).

Bu durumda bu kısının son whatsapp'a gırıs saatı dun 15:18 mı?Eger oyleyse bana 01:21'de nasıl mesaj atmıs?

Bahsı gecen kısı babam,dunden berı teknık nedenlerden oturu bır turlu haber alamadıgımdan dolayı son olarak whatsapp aklıma gelmıstı.Mesaj ıcerıgınden oturu eger 1:21'de onlıne olduysa cok rahatlayacagım.Ben mesaj attıgım halde de tek bır tık var bu durumda mesajım hala ıletılmemıs sanırım.


Edit:telefonun markası-modeliSamsung galaxy s3

 
telefon markasına göre değişiyor o. nokia ise öyle yazabilir mesela. 1:21de mesaj attıysa 1:'1de online olmuştur.


  • vejeteryanvampir  (15.02.13 11:10:20) 
Mesajı yolladıktan sonra İnternet'e bağlanması gece 1i bulmuş olabilir? Senin mesaj tek tık ise evet gitmemiş yani babanın telefonu su an ya kapalı ya internet yok


  • Eureka  (15.02.13 11:53:47) 
internet bağlantısını kesip whatsapp'a gir mesajını yaz yollaya bas whatsapptan çık internet bağlantısını kur. bu şekilde online zamanından sonrasında mesaj yollanabiliyor. belki yolladığı esnada bağlantı yoktu farketmedi mesajda interneti yakaladığı anda gelmiştir sana.


  • dunden beri dimdik  (15.02.13 12:00:28) 
bazen oluyor öyle şeyler, sonra düzeliyor


  • karbasan  (15.02.13 14:12:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.