[]

3 aylık pincher köpeğimiz hiçbir mamayı yemiyo

ama ev yemeklerine ölümüne atlıyo ne olursa olsun yeterki ev yemeği olsun diyor hayvan 3 çeşitköpek bebe maması aldık 3 ünüde yemedi süt ve azcık ekmek veriyorum bazende az tavuk göğsü ama 5 kiloluk hayvan versek tencereyi bitirecek ne yapmalıyız veteriner sakın vermeyin tüy döker kaşıntı olur diyo ama yemiyo hiçbişey köpek AÇ MI KALSIN




 
ev yemekleri içerikleri bakımından çok zararlı köpeklere. veterinerin dediği doğru. ilk başta keşke hiç alıştırmasaymışsınız ev yemeğine, şimdi geri döndürmesi daha da zor olacak.

önüne koyun kuru mamasını, belli bir süre yemedikten sonra onun görebileceği bir şekilde alın ve kaldırın önünden. kaldırdığınızı görsün. sonra bir de akşam yapın bunu. en fazla 30dk falan bırakın önünde. onun dışında hiç yemek vermeyin. aç kaldığı zaman zaten yiyecektir. ama istikrarlı olmanız lazım. ilk zamanlarda mamanın üzerine biraz sıcak-ılık su gezdirebilirsiniz kokusu iyice çıksın diye (sıcak dökerseniz soğumadan önüne koymayın, yanmasın). sonra azaltarak kesersiniz onu da.
  • loveinaflipbook  (15.02.13 09:58:59) 
evet, ev yemeği vermemeniz gerekiyor.
loveinaflipbook+1

evet, aç kalsın.
bir süre aç kaldıktan sonra kuru mamadan başka bir şey vermezseniz mecburiyetten yer.
ama gerçekten sevmediyse, sadece midesini bastıracak kadarını yiyip bırakabilir de.
farklı markalar ve farklı içerikler deneyip, sevdiğini bulabilirsiniz.

mesela proplan tavuklu yemezse somonlu deneyin vs vs.

not: kedi ve köpeğe süt "verilmez" çünkü ishal yapar.
  • blatta hiberna  (15.02.13 10:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.