[]

Samsung S III'mü yoksa Note II'mi ey ahali?!

Ey ahali, ey teknoloji severler. Artık teknolojiye balıklama dalmanın zamanı geldi. Sizce S III'mü yoksa Note II'mi alayım? Iphone ya da başka bir telefon tavsiyesi istemiyorum arkadaşlar. Bu iki telefon arasında kararsız kaldım.

Bir de hafıza olayında 16gb/32gb/64gb seçenekleri mevcut. Hangisini önerirsiniz?


 
boyutuna gore karar ver. donanim olarak note daha iyi.

16 al derim cunku ikisi de micro sd destekliyor.
  • lorenzen  (14.02.13 23:17:45) 
ben de bu aralar(son 2 aydır) sizin gibi teknolojiye balıklama daldım ve gözlemlerim sonucu; telefonun büyüklüğü size sıkıntı yaratmayacaksa, cevap kesinlikle note 2.


  • sorular sorular aklımdaki sorular  (14.02.13 23:19:13) 
note 2 s3'ten daha üstün bir ciaz ama biraz büyük. telefon ile tablet arası bir cihaz.

ben o kadar büyük bir cihazın kullanımının zor olacağını düşünerek s3 tercih ettim. bu bile telefonla konuşurken büyük kalıyor ki note 2 iyice kocaman. ha siz telefonla konuşmaktan ziyade daha çok diğer özelliklerini kullanacaksanız note 2 derim. yok telefonla konuşmak da rahat olsun derseniz s3 derim. özellik olarak aralarında çok ciddi bir fark yok bildiğim kadarıyla.
  • kibritsuyu  (14.02.13 23:19:24 ~ 23:20:09) 
bir s3 kullanıcısı olarak note 2 almadığım için pişmanım diyebilirim.

daha iyi şarj, daha büyük ekran, daha iyi donanım, kalem... tek dezavantajı büyük boyutu ki s3 de küçük telefonlar kategorisinde sayılmaz bana göre.

16gb + 64gb sd kart ile gayet memnunum hafıza konusunda.
  • ayborulcesi  (14.02.13 23:22:21) 
ben de aynı ikilemi yaşıyorum ve note 2 baya ağır basıyor. ev arkadaşlarım s3 kullanıyor. ve şarj durumu fena. büyüklüğünü telefonla konuşurken kulaklıkla kompanse edebileceğimizi düşünüyorum.


  • interview with the vampire  (14.02.13 23:34:01) 
valla ben kimde s3 görsem, ekranı hep yeşilimsi geliyor. tonlar falan bildiğin yeşil. ya benim bakış açımdan öyle ya da harbiden öyle. ben note 2 diyorum. evet çok büyük; ama ikisi arasında kararsız kalacak kadar seviyorsan note 2'yi, acıma al derim.


  • sen git ben geliyorum  (15.02.13 00:13:59 ~ 00:26:02) 
az bekle xperia z al...


  • kyha  (15.02.13 01:11:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.