[]

Nasıl yapsak

Dershanede yan sınıftaki kızdan hoşlanmaya başladım.Sürekli grup halinde dolaşıyor, bir şekilde facebooğunu bulup ekledim.kabul etti isteği çok nadir online oluyor.gecenlerde merhaba dedim cevap vermedi
ne yapsam
nasıl açılsam bu hatuna


 
ekürileri ile dolaşan liseli kıza yaşıtınsa yazma. aşırı zengin havalı tiki yada ekstrem cool biri değilsen kızın ego tatmin etme araclarından biri olursun. 20 dek sonra skor sayılır.. 18 den önce cıkma tekliflerinin sayısı..


  • zoban  (14.02.13 22:49:26) 
Zoban çok fazla haklı. Ha tabi çok fazla ortak zevikinz falan varsa olabilir de, yan sınıfta görüp tipini beğeniyorsan: o iş olmaz.


  • katir cobani  (14.02.13 23:36:03) 
facebboktan falan söyle işte. sonra "neden söylemedim" diye içine dert olmasın.


  • egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu  (14.02.13 23:42:57) 
zoban acı ve bir o kadar gerçekleri konuşmuş. derslerine bak çocuk. annen baban o dershaneye ne kadar para döküyor, onları düşün..


  • mecazimursel01  (14.02.13 23:46:52) 
merhaba dediğinde cevap vermediyse unut o kızı. seni istemiyor.


  • sen git ben geliyorum  (15.02.13 00:15:12) 
bi tane kpss'ci bi eleman vardı aynen senin gibi face falan diyordu. eğer o sensen sana demişlerdi genç, mal gibi facebook'tan ekleme hemen diye cevap vermez tabi. kızın yanına gidip dan dan muhabbet açmadan olmaz bu iş. kızı gördüğün yerde gideceksin yanına, illa tek olduğu bir zaman olur. olmazsa yine yardır nolacak; hiç tanımadığı kıza faceten yazmaktan daha karizmatik bir hareket bence.

he eğer liseliysen, otur ders çalış
  • gates  (15.02.13 11:59:27 ~ 11:59:46) 
çat diye söyle. grupla dolaşıyosa ister yanına git bir şekilde söyle yapamıyorsan facebooktan söyle yeterki söyle işte tutma içinde.


  • dunden beri dimdik  (15.02.13 16:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.