[]

Galatasaray-Schalke04

Şimdi malum galatasaray biletixten çıktı bilet.galatasaray sistemine geçti. Şimdi yarın da schalke maçı biletleri sabah 11.00de satışa çıkacak ama çok talep olur tabi biletlere. siteye girdikten sonra da 10 dakika içinde atıyo kendiliğinden zaten. Mesela bjk maçında da 1-2 saat bekleme süresi koymuş siteye tıklayanlara sanırım. Benim saat kaç gibi siteyi açmam mantılı olur?




 
onu kimse bilemez. belki 10 da açman belki 9 da belki 8 de...

birde şu var, bjk maçında saat 11 de satışa çıkmadı, 11 dediler ama birazcık geç çıktı tam 11 de çıkmadı çoğu kişi orada fail oldu:D

yani kafana ne esiyorsa o zaman dene...
  • patos64  (14.02.13 21:17:37) 
antalya maçına bilet aldım. 11'de satışa çıkıyordu, 10:30'da siteye girdim, 30 dk bekletti. sonra 10 dakika içinde bilet alamadığım için, 1 buçuk saat bekleme süresi verdi.

yani olabildiğince erken gir siteye, sıraya geç ve ilk 10 dk içinde mutlaka hallet.

antalya diyorum hacı. schalke maçı kim bilir nasıl olur.
  • sezercik yavrum benim  (15.02.13 00:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.