[]

Elektronik Sigara

Duyduğum olumlu yorumlardan sonra e-sigara kullanmaya karar verdim fakat fazla sayıda marka olduğundan hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Hangi markayı nereden almalıyım? Kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bilgi verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.




 
  • wiillii  (14.02.13 18:15:00) 
@mavijojobatanecigi birçok ülkede yasaklı demişsin de, wikipedia linki öyle demiyor eheh. abd, ingiltere, almanya cart curt falan hepsinde legal. birkaçtenesinde de nikotinli sıvılar yasak diye okudum ben tamamını incelemedim.

nikotinli sıvı demişken, bu şey sigara bağımlılığını engellemiyor, ona alternatif. ama kullananlar genelde aşamalı olarak nikotin oranını düşürüp, en sonunda tamamen nikotinsiz şeye geçtiklerini söylüyorlar. bi de ne olursa olsun, hem ekonomik hem sağlık açısından içilen normal sigaradan bin kat daha iyidir. daha geçen gün sigaralarımızı yakmış aynı meseleyi konuşurken, bi arkadaş elinde sigarayla "yeaa o sağlığa zararlıymış" dedi, siklemedik.
  • lord esseginziki  (14.02.13 19:05:44 ~ 19:16:33) 
amacım sigarayı tamamen bırakmak değil (bırakırsam daha iyi olur tabi); sigara isteğimi sigaradan daha az zararlı bir şeyle tatmin etmek. İçinde sigaranın bağımlılık yapan maddesi olan nikotin bulunuyor, kalan zararlı yüzlerce maddeyi boşuna almamış olacağım. en azından şu aşamada öyle olacağını düşünüyorum. kullanan kimse yok mu?


  • kazma kramer  (14.02.13 20:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.