[]

tefal yoğurtçum

Bundan alsak, kolayca yoğurt yapabilir miyiz evde? Bir de mayayı light yoğurttan alıp, sütünü de light süt eklesek evde light yoğurt elde etmiş olur muyuz?

beslenme ve ev işine giriş 101


teşekkürler :)

 
ben de süzme yoğurt kısmını merak ediyorum. yeterince koyu(katı) yapıyor mu?


  • el magico  (14.02.13 16:22:52) 
Bu soruyu tefale sorsan ürünü bedava verirler bence.

Süt light ise, maya light ise, yağ çarşıdan çıkıp istenmediği yere gelmez zannedersem. Tutması gerek.
  • megafon  (14.02.13 16:23:16) 
bende var bu aletten. light da yapabiliyorsunuz, activia yı maya olarak kullanıp probiyotik yoğurt da yapabiliyorsunuz.
süzme yoğurt kısmına gelince evet süzdürme işleminizin uzunluğuna bağlı olarak istediğiniz kıvamda bir süzme yoğurt elde edebiliyorsunuz.

  • nar eksisi  (14.02.13 16:33:02) 
@nar ekşisi, peki pratik mi kullanımı? memnun musunuz?


  • vejeteryanvampir  (14.02.13 16:42:26) 
oldukça pratik sütle yoğurdu bi kapta karıştırıyorsunuz ve tefal kabına koyuyorsunuz bu kadar :) sütü taze sütçülerden alırsanız daha da harika oluyor. veya madonun keçi sütü, ataturk orman çiftliğinin sütü vs. içinde kitapçığı da oluyor çeşitli yoğurt tarifi var. ballısından tutunda meyvelisine karamellisine kadar.


  • nar eksisi  (14.02.13 16:45:35) 
Tefal yoğurtçum yoğurt makineleri içinde en iyisidir. Buradan fiyatı oldukça uygun www.ovalmarket.com


  • kuplika  (10.03.13 16:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.