[]

Mum satan bir yer ariyorum

Marketlerde bile mum var ama Istanbul'da bildiğiniz bol çeşitli mumcu var mi? Tercihen öncelikle taksim çevresi, ama biliyorsanız başka yerler de önerebilirsiniz.


EDIT: Mumları çok seven bir arkadaşım var, onunla gitmek için sormuştum. Google'a yazınca toptancılar çıkıyor, hobi mağazalarında ise çeşit az oluyor.

 
  • reyals  (14.02.13 01:30:05) 
Uzak mi bilmiyorum ama IKEA'ya bakabilirsin. Izmir subesinde baya bi mum var cesit cesit her kokudan...


  • she was my baby  (14.02.13 01:30:14) 
cevahir koçtaş'ta her çeşidini bulabilirsin.


  • bilge rusty james  (14.02.13 01:37:16) 
mum derken nasıl mum? yakayım da bir güzel koksun ortalık diyorsan istinye park'ta bath and body works'e git. eğer tealightlardan istiyorsan ikea'ya git bayrampaşa'da.


  • dasher  (14.02.13 02:39:55) 
boyner evde de cesitli mumlar var baya bi.


  • nar eksisi  (14.02.13 12:12:27) 
  • naharir  (14.02.13 12:12:54) 
galatasaraydan tophaneye inen caddede tophaneye gelmeden 200m once solda bir mumcu vardi hala varmi bilmiyorum ama envai cesitini orda gormustum. ama mum denince benim aklima tepe home'da satilan yankee candle gelir.


  • slalom  (14.02.13 16:28:27) 
Bende çok arıyordum, en son Kadıköyde gezerken denk geldim. Ardından internet siteleri olduğunu ve siparişler için burayı kullanabileceğimizi belirttiler. www.mitr.com.tr tavsiye ederim.


  • cukkalambo  (12.02.20 16:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.