[]

Evde yer silmek

20-25 metrekare bi yerde yaşıyorum, stüdyo daire yani. Dikdörtgen şeklinde olduğundan halı da alamıyorum, pek hoş durmuyor. Yerler parke. Ayakkabımdan çıkan toz, yemek kırıntıları, kıl tüy her türlü şey var yerde. Yeri bu kirden arındırmak için önce elektrikli süpürgeyle katı haldeki tozları alıp, ardından vileda ve su+kokulusıvı yardımıyla cilasını çekip kokusunu vermek gerek. Ya bu çok zahmetli bişi değil mi? 20 metrekare yer için 3 tane alet de almak istemiyorum, onları koyacak yerim de yok. Tek alette toplayamaz mıyız bunu? Mesela 70-80 liralık elektrikli süpürgeler var ya ince uzun, onlardan birini alsam yerdeki tozu toprağı çekse, bi de oda spreyi alsam yarım saatte bi fıslasa ev temiz gibi kokmaz mı? Ben nabim?




 
süpürge alırsan kaldı 24 metrekare. iyi düşün.


  • edgenabby  (13.02.13 23:23:09) 
gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki süpürgesiz bu iş olmz. ama mop mu mob mu bi zımbırtı var böyle saplı, ucundaki bez değişiyor filan. işte o saplı şeyden al 2 tane de bez al. biriyle tozları topla biriyle de çeşmenin altında ıslatıp sabun vs sürüp yerleri sil. bak bu olur. hem de çok ekonomik bir çözüm.


  • kabak cekirdegi  (13.02.13 23:29:10) 
o ucuza elektrikli süpürgeler bir süre sonra hiçbir şey çekmiyor verdiğin paraya yazık.

çalı süpürgesi al pazardan 5 lira bide kürek 2 lira, bir milyoncu tarzı yerlerde de vileda kovasıyla birlikte 20 lira (biraz dandik ve küçüğü). önce süpürür sonra silersin. başka türlü işin zor.
  • yue  (13.02.13 23:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.