[]

Kadınların Sevişmeye Başlamadan Önce İşemesi

Californication son bölümde de karşıma çıktı. Nedir bunun olayı. Kadınlar sevişmeden önce neden işerler?




 
orgazm sırasında altlarına kaçırmasınlar diye, bir de mesaneyi sıkmakla mı uğraşacak, o hengamede koyuveriyor bazı hanımkızlarımız.


  • thracian  (12.02.13 23:44:32) 
anal öncesi tuvaletini yapıp temizlemek gibi düşün. ilişki sırasında rahat olmak adına yapıyorlardır ki idrar kaçırma olma ihtimalini azalır böylece. kaslar gevşeyince filan kasları kontrol etmek zor olur ve çeşitli nahoş durumlara sebebiyet verir. tabi bu yazdıklarımın hiçbir dayanağı yok kendi fikrimdir. ehhe.


  • cemallamec  (12.02.13 23:48:37) 
sorun idrar kaçırma değildir kesinlikle. idrarı zaten kaçırmazsın ilişki sırasında çünkü idrar yolları sıkıştırılmış durumdadır penis tarafından. asıl sorun penisin dolu mesaneye çarptıkça can yakmasıdır. mesanedeki az bir idrar bile tüm ilişki zevkini yok edebilir.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (12.02.13 23:53:12) 
ben de erkek olarak dolu mesaneyle sevişmem boşaltırım ilk önce. kadınlar da daha rahat etmek için yapıyorlar. 45+ biriyle sevişmiyorsanız idrar falan kaçırmaz.


  • durdenist  (13.02.13 00:01:17 ~ 00:01:34) 
idrar kaçırmak mümkün değildir pek denemez, denk gelmedim ama mümkün.
mesele acıdan ziyade daha rahat hissetmek ve zamana yayma arzusu, ciddi çiş (çiş dedim, idrar bir garip geldi:)olması durumunda aşırı tahrik ve çabuk sıkılma durumu olabiliyor. bir nevi "ben bi kendime geleyim" hali, bir de son bölümünü izlemedim ama tuvalete gidecek falan kadar zaman vb varsa son kontrol, temizlik falan da var bu arada.

  • mayalilithowsky  (13.02.13 00:04:40) 
ben erkek olarak dolu mesaneyle otzbir bile çekmiyorum. rahatsız ediyor, zevk vermiyor vesaire.


  • rotten head  (13.02.13 00:23:11) 
Ayrıca ek bilgi olsun, Californication'ın son bölümünde hatun sadece işemeye değil, diaphramn'ini takmaya gidiyor tuvalete. Bir çeşit doğum kontrol yöntemi, spiral gibimsi.


  • matchgrip  (13.02.13 00:46:09 ~ 00:47:43) 
bir kadın olarak, kafamın rahatlaması için yaparım ortasında gelivermesin die.


  • carpa_diem  (13.02.13 01:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.