[]

Ciceksepeti.com mu cicek.com mu?

Merhaba arkadaşlar, Sevgililer günü için çiçek sipariş edecem, gidecek yer Ortaköy, hangisinden sipariş etsem zamanında gider acaba?


Sözlükde ikisi içinde çok olumlu şeyler yazmıyor da birde burdan soram dedim.

Teşekkürler

 
çiçeksepetinden 2 kere sipariş vermiştim. biri verdiğim gün gitsin istedim gitti, diğerinde de sorun yaşamadım


  • asilyis  (12.02.13 14:29:45) 
çiçeksepetinden bir kere sipariş vermiştim anneler günü için. bizim evin adresi de bayağı garip. bulunması çok zor yani. ama helal olsun sorunsuz götürdüler.


  • zombie0  (12.02.13 14:39:23) 
çiçeksepetini 14 şubat'ta tavsiye etmem..kaldıramıyorlar o yoğunluğu. mağdur edildim geçen sene bayağı..12-6 arası ulaşsın dediğim siparişten 8'e kadar haber çıkmadı. aradım, yetişmeyecek kusura bakmayın iade edelim paranızı dediler.

paramı verdiler iyi hoş, ama çiçek gitmedi tabi. rezillik oldu.
  • kelbukel  (12.02.13 15:23:54) 
Sözlükte karşılaştığı sorunları yazar millet. Siparişi sorunsuz tamamlanınca yazma gereği duymaz sanıyorum pek kimse. Ben de bir sürü sipariş vermiş olsam da bir keresinde hoşuma gitmeyen bir durum için entry girmiştim hakkında.

cicek.com'u bilmem. ciceksepetini çok kullandım. Beğendiğin çiçeği, seçtiğin saat aralığında teslim etmelerini istiyorsun, onlar da onu yapıyor. Atla deve değil yani. Şu iki durum olası;

1- Çiçeğin fotoğrafta göründüğü gibi olmaması.
Tamam 3 gül 5 karanfil diyorsa, onlar oluyor ama fotoğrafta gördüğün kadar güzel tanzim edilmiş "olmayabiliyor".

2- Alıcı evde yoksa gönül rahatlığıyla konu komşuya bırakıyorlar, sisteme de teslim alan olarak alıcının ismini veriyorlar. Nereye bırakıldığı muamma. Saatlerce telefonla da konuşsan, akşama kadar haber de beklesen öğrenemezsin bu durumda. Çünkü sade ve sadece, eve bırakan kurye biliyor onu. Kuryenin mallığı sadece kuryeyle sınırlı kalmıyor. "Çiçek ortalıkta yok kardeşim!" diye kıçını yırtsan da peşini de kovalamıyorlar sağolsunlar. Kuryeye ulaşıp "Hangi daireye bıraktınız?" diye soramıyorlar nedense. "Şikayetinizi kaydettik, dönecez" tarzı bir geçiştirmeyle karşılaşıyorsun.
- bu durumda kendilerini telefonla hiiiççç meşgul etmeden direkt en yakın kapıdan başlayarak komşulara yönelmekte fayda var.

Bu komşuya bırakma konusunda diğerinin de farklı olduğunu zannetmiyorum. Normal çiçekçinin de yaptığı o zira. Ha kapıya bir not bırak bari. Çok mu zor? Zor sanırım.
  • lazor  (12.02.13 15:30:51) 
ç s


  • jamswety  (12.02.13 15:32:01) 
böyle özel günlerde bu tür sitelere pek güvenmemek gerekiyor. çok sayıda kişi hücum ettiğinden yoğunluğu kaldıramayabilirler.

özel günlerde yapılacak en iyi şey eğer imkan varsa siparişi bikaç gün önceden elden ve güvenilir bir çiçekçiye vermek. ortaköy merkezi yerde olduğundan avrupa yakasında ve kendi servisleri olan herhangi bir çiçekçi istenilen saatte teslim edebilir.

mecidiyeköy'de fidan çiçek var mesela. 2 senedir özel günlerde burdan çiçek gönderiyorum ve 2 senedir de istediğim saatte kapıda oluyor. çiçeğin gittiği yer sarıyer. eğer böyle bi imkan varsa kullanmak lazım.
  • l ikta  (12.02.13 15:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.