[]

Yapacak hicbir isiniz olmasaydi..

ne okul, ne is, ne ivir zivir. Hepsinden izin aldiniz diyelim. Ne yapmak isterdiniz?

Not: sonsuz para sifresi yok. hayat ayni. :}


 
uyumak.


  • neo  (11.02.13 21:21:14) 
1 haftadır öyleyim sadece yaşamsal faaaliyetler diyelim.

film dizi uyku boş boş bakınmak ... çok zevkli çok. her fani tatsın bu zevki. amin.
  • cecilia  (11.02.13 21:21:45) 
sonsuz para şifresi yoksa nuttertools şifresi de yoktur :) neyse uslu bir çocuk olalım o zaman.

bugün sabaha kadar otururdum alırdım kola mısır film izler internette takılırdım. yarın bir iddaa kuponu yapardım sonra arkadaş bulursa çıkar dolaşırdım biraz pes falan atardık. bi de yeni bir yengen var onla ilgili birşey yapmaya çalışırdım.
kısa vade de bunları söyleyebildim işte. gördüğün gibi hayatım çok sıkıcı .
  • Caaannn  (11.02.13 21:22:42) 
mercedes w123 alır adam etmeye çalışırım.

www.google.com
  • hope ender  (11.02.13 21:25:10) 
Seyahat için bir kenara ayırdığım param var, vize sıkıntısı falan yok diye ben de ek madde sallarsam İrlanda'ya gitmek isterdim.


  • peki madem  (11.02.13 21:31:43) 
valla öyleyim ben şu aralar. okulu bıraktım bölümü sevmediğimden. hayalimdeki işe stajyer olarak alındım ama işbaşı yapmadım daha, geciktiriyorum işbşaı zamanını 1-2 hafta. o süre içinde 1-2 teknik öğrenip başlayacağım işe.

oturuyorum dizi izliyorum, bulaşık yıkıyorum, dediğim gibi birkaç teknik öğrenmeye bakıyorum işle ilgili.

hayat aynı hayatsa, yine bunları yapardım heralde. ha yok biraz para, biraz bilgi varsa almanya'ya taşınıp orda kimya, camcılık ve piroteknisyenlik eğitimleri alırdım.
  • hjarteblod  (11.02.13 21:38:44) 
paso tenis oynardim... ne guzel hayat lan


  • bliss  (11.02.13 21:44:47) 
battaniyemi yastigimi uclu koltugumu ve televizyonumu korku filmiyle sereflendip kfc soylerdim


  • PpsPs  (11.02.13 21:51:21) 
Bu izinlerin hepsini alıp aghye gittim ben. Yanında seyahatler de cabası.


  • orange coffee  (11.02.13 22:06:42) 
her gün ayrı güzellikteki yerlerde piknik yapardım.


  • eyyorlamam bu gadar  (11.02.13 22:48:08) 
gitar, fransızca, almanca öğrenmeye uğraşırdım. fotoğrafa çıkardım, yemek yapardım, dans ederdim, bişiler okurdum, bişiler yazardım, canımın çevirmek istediği yazıları çevirirdim, stumbleupon'da vakit öldürürdüm, film izlerdim.


  • atrophy  (12.02.13 07:55:21 ~ 08:00:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.