[]

fıstık sarma

istanbulda şekeri ve şerbeti az light fıstık sarma yapan yer var mı?




 
senin dediğin aynen şuna benziyor,

ben iki whopper menü alıcam bol patatesli bol mayonezli ama kolası diet olsun lütfen :))))

yiyceksen güzelini ye. az ye ama yemişken tam ye
  • GibsonRules  (11.02.13 21:11:17) 
ben şekersiz daha çok seviyorum. daha önce başka bir şehirde yedim ama istanbulda var mı diye merak ettim.


  • kifayetsiz pluton  (11.02.13 21:22:23) 
light diyince olaya sadece diyet değil DİYABET olarak bakmayı öğrenemediğimiz sürece böyle şeyleri üreten de olmayacak, arayınca da bulunmayacak. belki durumunuz böyle değildir ama yeri gelmişken söylemek istedim, çok karşılaştığım bir konu çünkü.

adama diyorsun ki light profitrol (veya pasta, vs) nerede bulunur, diyor ki "ahaha light profiterol mü olurmuş, yiyeceksen adam gibi ye". lan iyi de ben onu şeker hastası olan anneme alacağım? ben kadının karşısında adam gibi olan profiterolden yerken hiçbir şey yiyemeyip beni seyretmesini istemiyorum. olamaz mı?
  • kibritsuyu  (11.02.13 22:45:13 ~ 22:46:09) 
karaköydeki güllüoğluna gitmeslisin. orada olabilir. ordan bizimkilere light baklava alıyorum. o da olabilir.


  • Kreuzberg  (12.02.13 00:36:12) 
antep fıstığı veya siirt fıstığı al sadece içini ye daha güzel bence.
hepsidogal.com da
sadece içini de satıyorlar.
  • joepiscopo  (12.02.13 10:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.