[]

ERASMUS // Berlin vs Münih

selamlar

1- mimarlık okuyorum (eğer mimar değilsen ama fikirlerin varsa bu şehirlerle ilgili lütfen paylaş)

2- Berlin Kunste vs Technische Universitat Munchen ( bunun anlamı; TU Münih 16 nobelli, uçan bi üniversite, eğitimi falan avrupa'da ilk sıralarda, berlin kunste ise sanat okulu ve onun için de iyi diyorlar)

3- eğlence karşılaştırmaları ? berlin'de çok fazla alt-kültür var ve eğlenemem diyemiyorum, peki ya Münih ??

4- şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için :)

 
berlin en ucuz, munich en pahalı şehir almanyada, bilgine
+berlin daha eğlencelidir her zaman için.

  • artificial zapata  (11.02.13 20:37:08 ~ 20:37:28) 
hangi okul?


  • merkezefendi  (11.02.13 20:38:16) 
münih çok güzel ama çok pahalı ve ırkçıdır.
Berlin candır münihe göre.

  • whoosie  (11.02.13 20:38:57) 
ben gezi amaçlı 2şer gün kalmıştım, ne kadar gösterge olur bilemem ama münih çok tutucu gelmişti bana, gelişmiş bir şehir ama eğlence daha az gibiydi. berlin ise daha eğlenceli, sanayi şehrinden daha çok karakter sahibi gelmişti bana.


  • medievalman  (11.02.13 20:43:07) 
Münih'i bilmiyorum ama eylülde 4 gün berlinde kaldım ve gezdim. Hayran oldum şehre hem gece hayatı hem gündüz hayatı açısından yaşamak istediğim şehir.


  • solenkol  (11.02.13 20:48:44) 
berlin'i bilmiyorum ama ben münih'i çok sevmiştim. ayrıca münih teknik bence kaçırılmaz bi fırsat.


  • jpsartre  (11.02.13 21:36:29) 
1 hafta berlinde 2 ay münihte kaldım ama hala o 1 haftayı özlüyorum.


  • cerahat  (11.02.13 21:52:29) 
berlin berlin berlin her şekilde. hem mimar insansın kendini daha çok geliştirebilirsin.


  • turuncubalik  (11.02.13 23:19:12) 
münih numara şehirdir, berline göre çok çok temizdir. oktober feste katılrsın ve kesinlikle ırkçı değillerdir. onlar her yerde. evet pahalı ama pahalı olan şey ev kiraları. sen nasıl olsa yurtta kalırsın. ayrcı münih TU almanyadaki en zor teknik ünilerden biridir. münihde de deli gibi eğlenirsin. Sonuçta iş sana kalmış.


  • Kreuzberg  (12.02.13 00:27:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.