[]

dün akşam beşiktaştaki gümbürtüler neydi?

dün gece yani 12 nisan gecesi saat 12 gibi başlayan gümbürtülerden bahsediyorum. aynı şu vodafonun geldiği günkü havai fişek sesleri gibi, yarım saat filan sürdü. muhtmelen bu da havai fişekti ama bu sefer kim geldi? neden yaptılar? düğün dernek dicem ama haftaiçi filan. merak ettim işte. bilen gören varsa yazabilir.




 
Ben altı yaşımdan beri Yıldız'da ikamet ediyorum, artık alıştım desem yeridir. İlk zamanlar balkona çıkıp izlerdim, artık o heyecan da kalmadı. Önümüz yaz, pazartesi hariç, haftanın her günü en az iki kere havai fişek atılır. Büyük ihtimalle Beşiktaş - Bebek arası sahildeki tesislerden (Çırağan, Reina,...) atılıyor. Birinin düğünü, diğerinin kutlaması, açılışı, partisi... Sen de alışırsın.


  • sheba and the albino girls  (13.04.07 10:51:21) 
Doğduğumdan beri beşiktaşta oturuyorum, ama dün geceki patlama sesleri benim de çok garibime gitti, o saate havai fişek olmaz diye düşündüm hem hafta içi dedim, ki sesleride pek benzetemedim hatta acaba ırak mı saldırıyor diye düşündüm o derece. Ya da dün gece büyükanıt'ı fazla seyrettim.


  • sathaner  (13.04.07 11:48:18) 
1999'un sonu muydu başka bir şey miydi hatırlamıyorum, gece 4'te köprüden bir kıyamet koptu, bir havai fişekler, bir marşlar ki sormayın gitsin. "Ulan" dedim, "kesin darbe oldu". Cumhuriyetin birşeyinci yılı kutlamaları için çekim yapıyorlarmış, köprü boş diye o saate almışlar.

Bunu niye anlattım, birincisi aklıma geldi. İkincisi belki seninki de böyle bir şeydir. "Bu da böyle bir anımdır işte" deyip bitiriyorum. Evet.
  • sui  (13.04.07 11:54:46) 
sesler oldukça yüksekti. çata pata mata. şişli de oturuyorum üstelik o seslerden uyuyamadım doğru dürüst. oehh
cidden neydi o?
olsa olsa kesin reyna, layla, sorti gibi mekanların birinin açılışıdır.
ama fena kulaklarını çınlattım onları düzenleyenlerden tut, organize den bu havai fişek atalım fikrini öne sürenler, fitili ateşleyenler filanı falanı sürekli saatler boyunca beni uyutmadıkları sebebiyle saydım da saydım.
  • winsome  (13.04.07 15:12:57) 
o değil de birşey dicem. zabıta/ belediye yönetmeliğinde çevre ses kirliliği ses düzeni sebiyle hani barlara eğlence mekanlarına cezalar kesiliyor. kim bu havai fişekleri attı dün gecenin 12 sinde 1 inde? onlar hakkında belediyeye zabıtaya başvurup umumi saatler dışında gece yarısı uyku saatindeki gürültü nedeniyle uyumadığım için şikayette bulunmak istiyorum.! hatta uyku düzenimi bozdular o gun geç uyandım okula geç kaldım. patrondan azar işittim. tamam güzel senaryo yazarım ben. neyse işte patrondan azar işittim hatta kovdu beni işimden oldum. tazminat istiyorum hakim bey.
bu ses kirliliğini nereye şikayet ederim !!? şakam yok ciddiyim. ya yiter ya. at akşam 8 de 9 da 10 da fişeğini torpilini. gece 12 / 1 be saat.

  • winsome  (13.04.07 15:15:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.