[]

Dead Space 3 açılmıyor

Dostlar ben dead space 3 reloaded indirmiş bulunmaktayım ancak oyunu açtığımda görüntü alamıyorum, sadece ses var. siyah ekran geliyor, monitör görüntü yok hatası veriyor falan. ekran kartı sürücümü güncellememe rağmen sorun devam ediyor. uyumluluk ayarları falan da bi' halta yaramadı. directx de güncel. farklı crack denedim, o da olmadı.

bi' fikriniz var mı nasıl halledebilirim bu sorunu?


 
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)- 2008 ve 2010 yükle.
net framework 4.0 yükle
nvidia phyx yükle.
direct x güncelle
xp kullanıyorsan service pack 3 yükle.
  • hasmetizm  (11.02.13 22:20:59) 
ha bide canyourunit yada yougamers dan bilgisayarın oyunu kaldırıyor mu öğren.


  • hasmetizm  (11.02.13 22:21:55) 
maalesef bu öneriler de olumlu sonuçlanmadı dostum. sistem yeterli oyun için ya zaten, o konuda da sorun yok.


  • dream machine  (12.02.13 03:05:07 ~ 03:05:51) 
ozaman tek seçenek var ekran kartı sürücüsünü silip baştan yükle. olmuyor ise ekran kartında problem olabilir gibi duracak yoksa. başka oyunda da deneyebilirsen iyi olur. yüke binince ekran kararıyor olmasın?


  • hasmetizm  (12.02.13 13:10:09) 
yok dostum, o da değilmiş sorun. çözdüm az önce.

appdata>local>ea games>dead space 3

buraya girip system.txt ile oynadım, elle çözünürlük ayarını verince açıldı.

teşekkürler yine de. =)
  • dream machine  (12.02.13 14:20:13 ~ 19:26:13) 
çözdüğüne sevindim geçmiş olsun. 1-2 yi baştan oynayıp öyle girişicem 3e. güzel seridir vesselam. gamepad le oynaması daha keyiflidir ayrıca, yoksa edinmeni tavsiye ederim.


  • hasmetizm  (12.02.13 17:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.