[]

telefon iade

annem bir şaşkınlık yapmış, ulusal kanala çok güvendiği için yayınlanan reklamın da doğruluğuna inanmış ve bir cep telefonu almış. telefon ihtiyaçlarımızı karşılayacak düzeyde değil, henüz bataryasını bile takmadığımız için çalışıp çalışmadığını bile bilmiyoruz.

ve iade edemiyoruz.

çünkü elimizde adres v.b. hiçbir bilgi yok.
şirket malları kurye aracılığı ile gönderiyor. en küçük bir isim, adres, vergi no bilgisine v.b ulaşamıyoruz. ben telefonda kavga ederken biri ağzından kaçırdı şirketin adını öğrendim ama işe yaramıyor.

nbm limited hakkında bilgisi olan, bu telefonu nasıl iade edeceğimiz hakkında fikri olan herkesten yardım bekliyorum. durum biraz acil.

 
Tüketici mahkemesine danışabilirsin.
Büdüt: Danışın dediysem, aradığınız numarayı, telefonu, ödeme belgesini beraber götürüp şikayet edin, halledersiniz.

  • megafon  (11.02.13 15:30:36 ~ 15:41:03) 
Geçmiş olsun ama bu insanlar öyle bir sistem oturtuyor ki takır takır çalışıyor, onu iade etmeniz pekte mümkün değil ama çabalayın.


  • grimer  (11.02.13 15:38:33) 
Aradığınızda tüketici hakkınız gereği iade hakkınızın olduğunu,derhal iade için adres verilmez ve iade alınmaz ise tüketici hakları mahkemesine başvuracağınızı belirtin.
iade almak zorundalar.
ayrıca iade için kargo masrafını kanunen onlar ödüyor.o noktada da saçmalarlar muhtemelen,bilginiz olsun.

ayrıca kart ile ödeme yapıldıysa banka ile de görüşülüp durum anlatılabilir.
cunku normalde banka siz bi alışveriş yaptıgınızda,şirketle anlaşmalarına da bağlı olarak ,bir ay kadar parayı tutuyor,sonra gönderiyor.
o şekilde bi iade de alınabilir.
  • demoniclewinsky  (11.02.13 16:03:13 ~ 16:05:24) 
keşke sadece kargo konusunda saçmalasalar. cumadan beri arıyorum en az hatta bekleme sürem 20 dakika, 45 dakikayı geçtiği anlar oldu. biri şikayet hattı yoğun, diğeri bozuk diyor.

biri ürünü iade hakkımın(!) olmadığını söylerken diğeri ancak şikayet formu oluşturabiliyor.

ama konuştuğum 10+ görevli şirketin ismini ve adres bilgisini vermeyi reddediyor.

3'ü kesinlikle yardımcı olamayacağını söylerken 2 'si yüzüme telefonu kapattı.

anneme telefonu çöpe at dedim.

ne güzel dolandırılıyoruz yumuşak yumuşak!
  • strawberry first  (11.02.13 16:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.