[]

mail saklamak

selam.

çalıştığım yerde şirket için ve şirketin-genel müdürün onayıyla yaptığım bazı özel işler var. ama bunlar gün gelip devran dönünce başımı belaya sokabilecek, hadi olmadı şirketin bana sanki ben bunları habersiz yapmışım gibi karşıma çıkarabileceği şeyler. bazı kuralları biraz kanırtmak diyebiliriz.

bu tarz bi durumda kendimi savunabilmek için bu konuların konuşulduğu mailleri saklamak istiyorum. bunun en güvenli yolu nedir? nasıl bir ortamda, nasıl bir formatta saklanmalıdır?

edit: kimse cevap vermediğine göre kesin g.te gidiyorum böyle bi durumda, uzun samsun, atlet, don, kitap getirin pls ltfn tşk.

 
Kullandığınız eposta alıcısı nedir? (email client)

File menüsünden Save as -> File deyin ve *.eml formatında ayrı ayrı dosyalar olarak o belirli epostaları yedekleyin. Sonra onları ek/ataç yolu ile şahsi eposta adresinize mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Eğer bu eposta mesajları sayıca çok ve tek tek saklanamayacak kadar büyük ise, o zaman farklı bir yöntem izleyebiliriz. Tümden de epostalarınızı bir hard disk'e yedekleyebiliriz ve evinize götürebilirsiniz.

Ben düzenli olarak çalıştığım şirkette epostaları yedekleyip eve alıyorum.

Ben de sizin durumunuzda oldum uzun bir süre. Sonra şirket değiştirdim, yeni iş yerinde o tip şeyler yapmıyorum.
  • hiko seijuro  (11.02.13 14:29:31) 
En kötü (fwd vs yapmadan) ihtimalle screenshot alip kendi sahsi mailinize gonderebilirsiniz


  • oldboy  (11.02.13 18:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.