[]

Gmail'de garip bir hesap açma problemi

Sevgili Mark Zuckerberg'ler,

Bende "isoyisim@gmail.com" gibi bir gmail hesabım var. İsmimin farklı kombinasyonlarını (isimsoyisim@gmail.com, isim.soyisim@gmail.com) da alıp buna yönlendireyim diyorum ama problem yaşadım. Yaratmayı deneyince "bu kullanıcı adı kullanılıyor" dedi bana. Sonra düşündüm "acaba önceden açtım mı bunları" diye (açmayı düşünmüştüm önceden de ama açmadım diye hatırlıyorum)... Gidip standart şifremle giriş yapmayı denedim bunlara, "username/password yanlış" dedi. Sonra "forgot password" ile almayı denedim, "böyle bir email kullanımda yok" dedi!!! Ama bu email ile yaratmayı deneyince de "zaten kullanılıyor" demişti! İyice aklım karıştı. Üstüne gidip bir de "forgot username" dedim ki, isimsoyisim@gmail.com ve isim.soyisim@gmail.com'u açtıysam ve bunlara recovery email olarak isoyisim@gmail.com'u verdiysem bu standart emailime bilgileri yollasın. Yolladı ama isimsoyisim@gmail.com ve isim.soyisim@gmail.com diye bir şey yok ortada. Önerisi olan var mı?

Belli ki bir problem var. Otomatik yollarla çözülemedi. Çözülemeyeceğini varsayarsak; benim bizzat bir Gmail çalışanına email atıp olayı anlatmam mümkün mü sizce? Var mı öyle bir iletişim adresi?

Not: Çok nadir bir İsim/Soyisim kombinasyonum var. Facebook'ta bir tane bile yok benden başka böyle.

 
ilk aldığınız mail adresi isimsoyisim@gmail se ve formu doğru doldurduysanız isim soyisim kombinasyonlarını zaten otomatik veriyor. mevcut şifreyi deneyin.


  • sifirin altinda  (11.02.13 14:26:24) 
isimsoyisim@gmail.com
=
isim.soyisim@gmail.com
=
is.im.soyisim@gmail.com
=
isimsoyisi.m@gmail.com

hepsi sizindir mail atın size gelecektir mailler.
  • halilibo  (11.02.13 14:29:22) 
Dediğiniz gibi değil maalesef. İlk aldığım adres:

isoyisim@gmail.com (accountumda isim ve soyisim düzgün yazılmış)

Şunlara deneme emaili attım:

isimsoyisim@gmail.com - "Delivery failed. This email account doesn't exist" diye geri otomatik email geldi.

isim.soyisim@gmail.com - "Delivery failed. This email account doesn't exist" diye geri otomatik email geldi.

i.soyisim@gmail.com - isoyisim.gmail.com'a geldi o email.

Yani ilk alınanın aralarına nokta koyarsan hepsini kapsıyor ama benim derdime çare olmadı.

Not: Çok nadir bir İsim/Soyisim kombinasyonum var. Facebook'ta bir tane bile yok benden başka böyle.
  • long live rock n roll  (11.02.13 14:43:40 ~ 14:45:43) 
@deveyi diken adamin ta kendisi: Demek ki ben açtım daha önce ve kullanmadığım için kapatıldı. Ne zaman kullanıma açılırlar fikri olan var mı? Ya da açılırsa otomatik haberimin olacak bir yol var mı?


  • long live rock n roll  (11.02.13 15:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.