[]

Bir bodycinin kıtalararası uçuş sorusu

Selam duyuru. Kısmetse Mart ayının 13'ünde Seattle'dan Amsterdam'a uçacağım. Biletimi Seattle- istanbul aldım ama Amsterdam'dan sonra istanbul uçağına binmeyip Amsterdam'da bir iki gün gezmek istiyorum. Şimdi sorularım şunlar. Ardından sözlükten öyle bir cengâver ya da zeyna cikarsa bir de dileğim olacak.

Soru: gelirken yanımda yaklaşık 15 kutu sporcu gıdası olacak. 3 kutu 5lbs protein tozu, B100, B12, C vitamini, ZMA, Spor oncesi ve sonrası içecekleri, creatin.... Yani bayağı bir olacak. Sizce bu malzemelerle gümrükte sorun çıkma ihtimali nedir? Ürünlerin hepsi kapalı ve faturalarî beraberimde olacak.

Soru: Hollanda'da bir sure kalmak istediğim için Hollanda'dan istanbula olacak olan aktarmaya binmeyecegim. Bavullarımi istanbul uçağına transfer edilmeden once Amsterdam' da teslim alabilir miyim?

Rica: Hollanda'dan sonra İsveç'e gecip, 1 hafta kadar sonra da Mart'ın 20 si gibi abimin düğünü için İstanbul'a gelecegim. Ancak bu sirada o koca bavulu yanimda gezdirmek istemiyorum. Benim ricam duyuruyu okuyan, iyi niyetli olan ve iyi niyetimden çekincesi olmayan bir havaalanı çalışanı benim ağzına kadar sadece sporcu besinleri ve kıyafetle dolu olacak bavulumu o doner turnikelerden alıp kapıda bekleyecek olan aileme teslim edebilir mi? İyiliğiniz karşılıksız kalmaz. Hatta
burdan hediye getiririm bak :)

Teşekkür ederim.

 
bende uyuşturucu kaçakçılığı yapıyormuşsunuz hissiyatı uyandırdınız.


  • doctorrent  (11.02.13 10:53:33) 
Yahu ne uyuşturucusu ne kaçakçısı bi bavul var, icindeki gıdaların nazarına irice o kadar. Ne dedim iyi niyetime itimat edecek iyi niyetli biri. Yoksa da sorularıma cevap alsam kafi.


  • gunlerin kopegi  (11.02.13 11:08:23) 
nasıl taşıcaksın 3 kutu 5lb yi ya:) sıkıntı çıksa çıksa onda belki çıkar yoksa çıkmaz kutular kapalı faturası yanında olsun her olasılığa karşı. sporcu kimliğin falan varsa o da bulunsun.


  • monkey  (11.02.13 12:14:16) 
Türkiye gümrüğünde protein tozları kesin sorun çıkarırdı ama Hollanda ne yapar bilinmez.


  • arnold schwarzeneger  (11.02.13 12:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.