[]

Yabancı dizi önerisi

Yabancı dizi izlemeye başlamak istiyorum. Dizi tutkunu değilim. O nedenle izlediğim dizi sayısı çok fazla değil.
İzleyip bitirmiş olduklarım sırasıyla:

- Mildred Pierce: www.imdb.com

Sırf Kate Winslet oynadığı için merak edip izlemiştim. Amacım bir yabancı diziye başlamak değildi. Keyif alarak izledim; fakat izleyenlerin bileceği gibi, bu, diziden ziyade uzun bir film gibiydi.


- Mad Men: www.imdb.com

Çok severek izledim, şimdi yeni sezonu beklemekteyim.


- Lie to Me: www.imdb.com

Arkadaşım güzel olduğunu söylemişti, ben de o günlerde çok sıkılıyordum ve izleyip bitirdim. Yine izleyenler bilir, bu dizide neredeyse hiç süreklilik yoktu. Yani her bölümde bambaşka konular işleniyordu, tamam; ama bunların yanında devam etmekte olan konular işlenmemişti. O yönü eksik olmasa, bu diziyi daha çok keyif alarak izlemiş olurdum.


En sevdiğiniz yabancı dizileri paylaşırsanız sevinirim. Üşenmezseniz, neden sevdiğinizi de eklerseniz daha verimli olacaktır benim için.

 
o kadar cok var ki.
ama sana tavsiyem breaking bad. senin tarzina ya da yukarida izledigin tarza daha yakin. ozel bir dizidir.

  • lorenzen  (11.02.13 00:07:13) 
breaking bad izlemeden ölme.


  • 1 saat bende 50 dolar  (11.02.13 00:08:11) 
  • dampire  (11.02.13 00:21:47) 
the big bang theory

mutlaka ama mutlaka başla.. geriden geliyorum ben ve gülmekten ölüyorum. spartacus de çok sağlam. tavsiye ederim.
  • bilmemkacincinick  (11.02.13 00:24:09) 
Ben geçen gün The Hour'u izlemeyi bitirdim çok güzeldi. Hem Mad Men görseli ihtiyacını bir nebze giderir hem de konusu baya gizemli, politik entrikalı falan, iyi gidiyor


  • peki madem  (11.02.13 00:27:53) 
izlediklerinden yola çıkarsak pan am'i tavsiye ederim o da mad men döneminde geçiyor. ayrıca broadwalk empire'a da göz atabilirsin. o da güzel bir dönem dizisi. imdb linkleri şöyle:

www.imdb.com

www.imdb.com
  • fannstmer  (11.02.13 00:31:52) 
Supernatural
sevmek için neden o kadar çok ki hangisini sayayım bilemedim.
spoiler vermeden tam olarak açıklanmaz herhalde. bilmeden izleyip sevmek için kendi sebebini kendin bulmak daha güzel hem.
  • ucan spagetticanavari  (11.02.13 06:37:35) 
  • dilaraa  (11.02.13 23:12:11) 
www.dizi-mag.com başka bişi demiyorum


  • mira_  (13.02.13 10:03:19) 
soruyu soralı baya olmuş ama denk geldi gördüm ben de dizi arıyorum yeni başlamak için yazayım dedim belki görürsün.

Supernatural
üşenmekten değil, spoiler vermek istemememden kaynaklı olarak neden sevdiğimi tam olarak anlatamam. belki gereğinden fazla seviyorum, belki olduğundan güzel diyorum... benim için en önemli ve en güzel yabancı dizidir çünkü izlemeye başladığım ilk yabancı dizidir, Supernatural bu kadar güzel olup kendine bağlamasa diğer yabancı dizileri de büyük ihtimalle izlememiş/izlemiyor olurdum.


alta da diğerlerinden ekleyelim azcık:

breaking bad
house m.d.
doctor who
dexter
battlestar galactica
fringe
the walking dead

daha eskilerden:

buffy the vampire slayer
angel
oz
  • ucan spagetticanavari  (03.03.13 18:24:22 ~ 18:29:07) 
Person of interest:
J.J Abrahams
Christopher Nolan

Başka söze gerek var mı?
  • qwertqwert  (03.03.13 18:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.