[]

Torrent pikselli görüntü

Şimdi ben, bir süredir torrentle çektiğim bazı animelerde pikselli pikselli görüntülere rastlıyorum. Yani orasında burasında görüntü bozuluyor animenin. En kaliteli versiyonu indirmeme rağmen. Yorumların arasında benim gibi sorun yaşayan 1-2 kişi buluyorum. Şimdi hakikaten bu torrent görüntüyü bozuyor mu -ki 1-2 ay öncesine kadar hiç yaşamadım- yoksa millet de aynı bozuk görüntüyü almalarına rağmen goygoy mu yapıyorlar? Uyuz oldum arkadaş 15 gb anime indirmişim, görüntü bozuk. 2 aydır böyle böyle 100 gb boşa indirme yaptım. Onu geçtim bir de altyazı çeşidini yanlış yazıyor şerefsizler, neyse o konuya hiç girmeyeyim.




 
nerden indiriyorsun?


  • mally phoenix  (10.02.13 14:26:25) 
Değişiyor, kat, piratebay, zamunda, torrentleech. Galiba bu sonuncuyu zamundadan indirdim. Diğer pikselli çıkanlar da zamunda olabilir gerçi bak.


  • Sade  (10.02.13 14:27:40) 
sadece animelerde mi bu sorun var peki?


  • mally phoenix  (10.02.13 14:30:19) 
rip yapılırken bozuk riplenmişse ripleyen de kontrol etmemiş ya da önemsememiş ve o şekilde yayınlamışsa olabilir bu durum. torrentte tam olarak indirilmiş bir videoda şimdiye dek torrentten kaynaklanan bir bozulma yaşamadım.


  • ucan spagetticanavari  (10.02.13 14:37:02) 
Abi rip değil ki direk dosya, yani ben seni yanlış anlamadıysam.

Bir süredir anime indiriyordum sadece. Az önce bir film indirdim, ona bakayım hemen.

Edit: Bunda bir şey yok.
  • Sade  (10.02.13 14:38:55 ~ 14:39:56) 
filmi dönüştürenler doğru düzgün dönüştürmemişler bence de. animeler için şurayı deneyebilirsin; bakabt.me

burada problem olacağını düşünmüyorum.

son olarak da codec'ini güncellemeni öneririm. daha sonra media player classic ile aç bakalım olacak mı.

codecguide.com
  • mally phoenix  (10.02.13 14:55:43 ~ 15:02:02) 
Vallahi uyuz oldum, sildim gitti. Zaten altyazısı istediğim gibi değildi. Ama güncelleyeyim ben.


  • Sade  (10.02.13 15:13:16) 
utorrent 2.2 portable kullan bakalım. yaklaşık 15 farklı animeyi tamamen torrentten çektim ama hiçbirinde de sorun yaşamadım.


  • cetoxim  (10.02.13 15:48:57) 
Ben de epey bir zamandır izliyorum zaten ama dediğim gibi 1-2 aydır böyle sadece. Hep bittorrent kullandım ben ama programdan değildir, sanmıyorum.

Edit: Şimdi o 15 gblığın bir bölümünü tekrar çekeyim bakalım, görüntü hala bozuk mu diye. Kodekleri yaptım çünkü. Gerçi 10'a yakın farklı kodek paketi sildi o şey ama, bir bildiği vardır herhalde.
  • Sade  (10.02.13 15:55:12 ~ 15:55:55) 
Kodektenmiş, çok teşekkürler ya. Boşuna 15 gb silmişim, zira altyazı da istediğim gibiymiş. Ooof of. Anlamadım ki nasıl oldu o iş, bsplayer altyazıları toptan altta gösteriyordu halbuski.

Öff beee. Zorlaya zorlaya indirmiştim, seeder bitmişti. Nabacam şimdi ben :(
  • Sade  (10.02.13 20:26:28 ~ 20:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.