[]

İkinci El Satılık Kardeş

"Abiden az kullanılmış, temiz.

Erkek. Yaş 22, haziranda 23 olacak. 1.85 boy, 95 kilo. döşü gıllı. cebinde beş parası yok. şimdi öğrenci, bir hafta sonra işsiz olacak. çarığı çürüğü yok. dövülmemiştir, sövülmüştür.

doğan görünümlü şahin veya reno brodveyle takas olunur."

sizce talip çıkar mı? direk satılığa çıkarmadan sorayım istedim. yardım beyler :(

 
boyası taklası ne durumda?


  • hope ender  (10.02.13 01:39:55) 
dip boyası geldi ama evde kendisi yapıyor. çok tutmaz gibi. taklası yok la. yazık :(


  • cagdas donem kuramcisi  (10.02.13 01:41:10) 
adam dalgıç. vurduğu yerde gül bitiyor. onun yüzünden dövülmedi zaten şerefsiz. 20 yaş bakımını hala yaptırmadık, onu devir işlemlerinde masraftan düşeriz. farlar yeni bu arada, 2,5 sol 2 sağ.


  • cagdas donem kuramcisi  (10.02.13 01:47:51) 
Silah kullanabilir mi? Kavgayla dövüşle arası nasıl?
Çok yakar şimdi bu modeller biliyon mu.

  • homo sapiens gotgobekus  (10.02.13 01:50:37) 
vuruğu var mı ?


  • bazardaki artis  (10.02.13 01:55:07) 
valla silahı var da artık nasıl kullanır eder onları bilemiyciim. yanına al, beş kişiye dal. bir kere nezarete düştü, karakoldaki her polisi dövdüğünden operasyonla zor zaptettiler. hakim korktu da saldı.

dizel motor bir de. makarna, yumurta, patatesle besliyoruz, daha sorun çıkarmadı. sanayide istediğiniz ustaya gösterebiliriz. yürüyeni muayyerdir.
  • cagdas donem kuramcisi  (10.02.13 01:55:15) 
hocam bakımları kime yaptırdınız? periyodik olarak yaptırdınız mı? hayır ilgilenmediyseniz bilelim de ona göre düşünelim...


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (10.02.13 01:55:40) 
aslında bakımları aksatmıyorduk ama 20'lik bakımını yaptırmadık hala. trafiğe çıkarmıyoruz ondan. sanayide beren usta var, 19'a dek o'na baktırdık. 19 yaşında kavga ettiği bir boğayı tek yumrukla yere sereli beri zaptedip sanayiye götüremedik daha.


  • cagdas donem kuramcisi  (10.02.13 01:59:22) 
ben talibim böyle kabadayı gibi geçinenleri mazluma çevirmeye bayılırım. ne istiyorsun söyle.


  • suleyman kargi  (10.02.13 02:28:17) 
sahibinden.com'da direkt efsane ilanlara girer :)

www.sahibinden.com
  • jesterdvine  (10.02.13 08:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.