[]

Tablet tavsiyesi istemek

Şimdi bu konu bir derya. Duyuruda da arama yaptım, onlarca tavsiye vs çıktı karşıma. Benim tablet almadaki asıl amacım kitap okumak ve tutorial izlemek.Bu iki konuda elimden bırakamayayım istiyorum. Diğer özellikler sonra geliyor ama onlarda da çok düşük performans sergilesin istemem...

iPad mini düşündüm ancak Android'e bakınca iyi alternatifler olduğunu gördüm, üstelik fiyat olarak da çok caziplerdi.

Yine de tercih listemde şunlar var: iPad mini, Nexus, Kindle Fire... Bu civarlarda ihtiyaçlarıma yönelik tavsiye verebilecek olan var mı?

 
Paranın karşılığını almak istiyorsan Apple dışında bir tercihin olmasın.


  • grimer  (09.02.13 18:18:52) 
"izlemek" derken neyi kastediyosun? nerden izleyeceksin? flash player yok bu aletlerde ve dışardan yüklediğin flash player'lı browser'lar da pek randımanlı çalışmıyor hani.

ayrıca tablet ekranında kitap okumak pek uygun değil, bunun için e-ink'li cihazlar var gözü yormayan, çok daha uzun pil ömürlü vesaire. bence bu iki işlem için de tablet uygun değil.
  • hjarteblod  (09.02.13 18:24:38) 
Tekele karşıyım ama apple tabletimin bi kere donduğunu, arka planda kullanılmayan uygulama çalıştırdığını, bunları kapamak için bi sürü uygulama indirdiğimi, takıldığını görmedim. Ama kullandığım iki android tel yeterince bıktırdı.


  • ilkinci  (09.02.13 18:41:26) 
arkadaşların da dediği gibi,

bu tarz ekranlarda uzun süreli yazı okuyamazdın.

youtube takılacaksan app çok güzel de diğer sitelerde flash player epey sıkıntılı. ek program yüklüyon tıklıyon ediyon filan..

ama diğer herşey muazzsam. maillere bakma internette dolaşma video izleme vs vs vs..

nexus 7 kullanıyorum , çok da memnunum. kardeşimin ipadi var sevmedim , sevemiyorum..
  • sadun.net  (09.02.13 18:46:03) 
sırf kitapsa hepsini kenara koyun ve einkli modellere bakın. ben de 10 saatin ikisi hariç kitap okuyan biri olarak aşırı göz yoruyor diyebilirim.

e ink ekranlılara yöneleceksenizde iki temel kriteriniz olmalı. siz de yazı yazacak mısınız? ve hafızası yetecek mi?
  • wiillii  (09.02.13 18:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.